"Інспектор Фреймут" перевірить транспорт і парковки

"Інспектор Фреймут" перевірить транспорт і парковки

Третій сезон соціального реаліті "Інспектор Фреймут", прем'єра якого відбудеться на "1+1" вже цієї осені, продовжить піднімати питання, що найбільш хвилюють суспільство.

Поделиться:

Третій сезон соціального реаліті "Інспектор Фреймут", прем'єра якого відбудеться на "1+1" вже цієї осені, продовжить піднімати питання, що найбільш хвилюють суспільство.

Крім уже традиційних і найбільш цікавих для глядачів перевірок супермаркетів, шкіл і дитячих садків, у цьому сезоні команда проекту проведе абсолютно несподівані інспекції. Приміром, головний інспектор країни не обійде своєю увагою транспортну інфраструктуру різних міст України, включаючи паркувальні майданчики. Вперше в історії команда проекту перевірить мобільні додатки з моніторингу міського транспорту та інші Інтернет-сервіси, популярні серед українців. Про актуальність цих тем свідчать численні листи глядачів з проханнями перевірити різноманітні соціальні об'єкти.

Важливою особливістю сезону стане те, що проект покаже реалії українського суспільства через історії звичайних людей, які стануть героями програми. У ході інспекцій ведуча проекту Ольга Фреймут часто зустрічає людей, чиї життєві історії чіпають до глибини душі. Крім того, у третьому сезоні "Народна премія" продовжить нагороджувати професіоналів, відданих своїй справі, які часто безпідставно залишені без належної уваги.

"Ми завжди намагаємося тримати руку на пульсі і прислухаємося до прохань наших глядачів. Молоді мами, студенти, школярі пишуть листи про те, де вони зіткнулися з проблемами або некоректним ставленням до себе - від громадського транспорту до дитячих розважальних центрів. Деякі зйомки вже викликали приголомшливий резонанс в суспільстві, а це говорить про своєчасність їх проведення. Та незважаючи на недоброзичливців, глядачі все одно побачать правду", - коментує ведуча проекту Ольга Фреймут.

У новому сезоні "Інспектора Фреймут" роботу у проекті продовжать таємні агенти і експерти, професіонали у своїй сфері діяльності. Ольга Фреймут в ході своїх інспекцій як і раніше буде використовувати електронні гаджети, які допоможуть їй зробити точні висновки про роботу закладів у сфері обслуговування.

Команда "Інспектора Фреймут" запрошує всіх глядачів стати автором ідеї нових інспекцій. Надіслати особисту історію, рекомендацію по відвідуванню об'єкта або скаргу можна на електронну адресу: inspector@1plus1.tv .

Нагадаємо, третій сезон проекту "Інспектор Фреймут" вийде в ефір телеканалу "1+1" вже цієї осені.