Кандидат в мери Антон Лірник представив свій передвиборчий штаб

Кандидат: Головні герої серіалу та роль Антона Лірника
1plus1.ua

Актор Антон Лірник розповів, з якою командою він збирається перемогти в політичних перегонах.

Поделиться:

В осінньому телесезоні канал 1+1 презентує новий комедійний серіал КандидатАнтон Лірник став Буратіно: У мережі з'явилися перші кадри зі зйомок серіалу Кандидат – сатиру про кухню політичних технологій.

Популярний комедійний актор Антон Лірник зіграв життєрадісного директора ковбасного заводу Олексія Олексійовича Калача, який балотується в мери.

За словами режисера серіалу «Кандидат» Павла Потатуєва, на екрані все повинно виглядати органічно й ексцентрично. Правильно поєднати ці особливості в одному проекті – непросто.

«Кандидат» – це ансамблева комедія, а не серіал одного актора. У ній шість головних персонажів, які підтримують одне одного. Уся ця «банда» хоче допомогти кандидату, але лише заважає, – пише КП.

ОЛЕКСІЙ КАЛАЧ

Довірливий Олексій вступає в політичну гонитву навіть не підозрюючи, що він лише маріонетка в чужих руках. У серіалі Кандидат глядачі крізь призму гумору побачать, як політтехнологи маніпулюють суспільною думкою.

Калач трохи незграбний, його легко обманути, але він безмежно добрий. Мені здається, що хтось із моїх предків теж був таким незграбним і наївним власником ковбасного заводу, – жартує Антон Лірник.

СЕРГІЙ ШОНІН, або ШОН

Роль політтехнолога Шона зіграв український актор Марк Дробот. Досвідчений та цинічний чоловік завжди знає чого він хоче, і як цього можна досягти. Шон старається все робити правильно, але його висновки завжди смішні через їх серйозності.

СТАНІСЛАВ МАМОНТОВ

Голова Служби безпеки Станіслав Вікторович у 90-х був ще тим «пацаном» – він наситився інформацією і витає між братвою і боксерами. Переконаний, що навколо лише дурні та егоїсти. Проте це його не злить, а просто піднімає настрій. Роль зіграв актор Костянтин Корецький.

ДМИТРО ДУДКА

Близьким товаришем Олексія Калача та керівником виборчого штабу став актор Антон Холькін. Образ Дмитра Дудки дуже нагадує Фібі з серіалу «Друзі» чи Леонардо з «Теорії великого вибуху». Дмитро може щоранку перераховувати степлери в офісі. Він дивний, але амбіційний.

БОГДАНА КАЛАЧ

Мила та хитра дружина Олексія Олексійовича, яку зіграла актриса Леся Самаєва. Жінка має пристрасть до грошей, дорогого вбрання та розкоші. Богдана Калач не робить нічого без вигоди для себе.

ЯНА КОСМАЧОВА

Актрисі Вікторії Токманенко дісталася роль прес-секретаря Яни, яку Калач називає «секретаркою». В дівчину закоханий Дмитро, а вона не помічає нікого, крім Шона.

Глядачі каналу 1+1 зможуть переглянути серіал «Кандидат» восени 2016 року.