Юрій Горбунов став мером

Вже 10 жовтня о 21:00 телеканал «1+1» відкриє сезон нових комедій.

Поделиться:

Напередодні прем'єр актори і творча група під час презентації осінніх серіалів розкрили секрети закулісся і поділилися новими подробицями очікуваних проектів.

«Ми неодноразово наголошували на тому, що канал «1+1» продовжує активно нарощувати обсяги власного серіального виробництва. Рік тому ми заявляли, що у нас в запуску близько 100 годин праймового контенту. Сьогодні у нас особливий привід для радості: ми можемо говорити про створення жанрових лінійок – комедійної і драматичної. У роботі лінійка спецподій, по типу телевізійного чотирьохсерійного фільму «Століття Якова». Це те, про що рік тому ми могли тільки мріяти, і це те, в чому ми лідируємо на ринку, - говорить головний продюсер серіалів та фільмів каналу «1+1» Олена Васільєва. Через 14 місяців після того, як в українському ефірі утворилася серйозна "прогалина" – після прийняття закону про заборону російського контенту – ми нарешті виходимо на рівень планування репертуарної політики, який можна порівняти з роботою російських каналів і міжнародних бродкастерів».

Відкриється сезон нових комедій 10 жовтня о 21:00 з серіалу «Найкращий» тиждень мого життя», виробництвом якого займався продакшн «Імперія добра». Проект є адаптацією британського формату «Worst Week». За сюжетом закохана пара вирішує прожити тиждень до весілля в будинку батьків нареченої. Із нареченим відбувається безліч комічних ситуацій. За його пригодами і спритністю пильно спостерігають батьки нареченої, яким так старанно намагається сподобається головний герой.

Під час презентації актор Костянтин Октябрський, який зіграв роль нареченого, зазначив, що британці гідно оцінили українську версію серіалу, назвавши її найкращою серед оригіналу і американської версії, яка була знята для телеканалу ABC.

Відзначимо, для зйомок «Найкращого тижня мого життя» були поставлені дуже складні трюки, задіяно багато піротехніки, а деяким артистам навіть доводилося скочуватися зі сходів. Одним з найбільш кумедних для творчої групи був день, коли знімали сцену, де героя Володимира Горянського штовхали в басейн. Безумовно, без дублів не обійшлося.

Звичайно це було весело! Можливо не тому, кого штовхають, а тим, хто за цим процесом спостерігає, - коментує Володимир Горянський. - В першу чергу «Найкращий тиждень мого життя» - це комедійний серіал, ми перейнялися атмосферою сімейного переполоху, постійно сміялися над жартами і курйозними моментами.

Також у новому сезоні телеканал «1+1» покаже 16-серійну політичну комедію «Кандидат» виробництва «1+1 Продакшн». За сюжетом діючий мер міста, розуміючи, що у найближчій передвиборній гонці йому не вистачить голосів для перемоги, вирішує взяти технічного кандидата, який би у подальшому відмовився від участі у виборах на його користь. Вибір припав на директора ковбасного заводу Олексія Калача.

«Цей проект експериментальний, абсолютно новий для України в плані гумору. У «Кандидаті» ви не побачите жодного шаблону, затертих жартів або звичної ситуації. Тут все тонше, глибше, - коментує Вікторія Лєзіна, генеральний продюсер «1+1 Продакшн». - Мені здається, ми дуже добре вгадали з типажами наших героїв. Головну роль – директора ковбасного заводу Олексія Калача – виконав Антон Лірник. Він неймовірно органічний в цьому образі. А Антон Холькін, я вважаю – майбутній український містер Бін. Його персонаж – начальник передвиборчого штабу Дмитро Дудка – улюбленець всієї команди, і я впевнена, він стане улюбленцем всіх глядачів».

Відзначимо, творці проекту довгий час тримали в таємниці, хто стане опонентом Калача у передвиборній гонці. Інтрига була розкрита під час презентації. Так, чинного мера міста зіграє Юрій Горбунов.

Юра грає номенклатурника – підлого, хитрого. Уже після «Центральної лікарні» ми зрозуміли, що треба більше йому пропонувати таких характерних ролей, - зазначила Вікторія Лєзіна.

До слова, в несподіваному амплуа Горбунов з'явиться і в новій україномовній комедії «Село на мільйон», де він зіграє греко-католицького священика. Прем'єра серіалу відбудеться вже цієї осені на «1+1».

Під час презентації креативний продюсер і сценарист проекту «Село на мільйон» Ярослав Стень зазначив, що у села, де відбуваються дії в серіалі, є прототип.

Дії нашого серіалу розгортаються в селі Куляби, рівновіддаленого від трьох обласних центрів на Західній Україні. У реальності існує село Дуляби, яке знаходиться на перетині трьох областей – Львівської, Івано-Франківської та Тернопільської.

За сюжетом троє кузенів отримують у спадок від свого діда мільйон євро, але за умови, якщо вони проживуть в селі рік, не залишаючи його більше, ніж на 24 години.

Крім яскравого сузір'я молодих артистів – Анни Кошмал, Дмитра Сови, Євгена Капоріна, Костянтина Войтенка та інших, в серіалі дуже сильна команда зрілих заслужених артистів, таких як Анатолій Хостікоєв, Наталя Сумська та ін.

Виробництвом 12-серійної комедії займався «1+1 Продакшн». Нагадаємо, в осінньому телесезоні глядачі «1+1» знову побачать культовий серіал «Слуга народу», а також продовження ліричної комедії «Матусі».