Сумська стала вчителькою української мови

Катерина

Українська актриса стала викладачем української мови та літератури.

Поделиться:

Стала відома дата прем'єри мелодрами «Катерина» на «1+1»Народна артистка України Наталія Сумська зіграла в мелодрамі «Катерина» матір головної героїні – Марію Павлівну.

За сюжетом Марія Павлівна працює у сільській школі на Черкащині викладачем української мови та літератури. Саме героїня Сумської знайомить учнів з поемою «Катерина» та допомагає їм зрозуміти головну ідею твору.

Добре, що у фільмі відтворили соціальну проблему села – вона болюча для молоді, котра шукає кращого життя. Це все показано в образі молодої дівчини, яка ведеться на життєві зваби, горнеться до спокус, – розповіла Наталія Сумська в інтерв’ю журналу «Країна».

Чоловік Наталії Сумської, народний артист Анатолій Хостікоєв, зіграв у серіалі батька Катерини. Його герой є директором школи, де працює Марія Павлівна.

Зйомки серіалу відбувалися цього літа у школі села Трипілля на Київщині. За цей час актори встигли подружитися з місцевими викладачами та учнями, які також знялися у мелодрамі.

Прем’єра 4-серійного фільму «Катерина» відбудеться цієї суботи, 26 листопада, о 20:15 на телеканалі 1+1. Стрічка є адаптацією однойменної поеми Тараса Шевченка.

Події в серіалі відбуваються в мальовничому селі Шуляки на Черкащині, де в сім'ї консервативних педагогів підростає дочка Катерина. За сюжетом в село на натурні зйомки історичної картини приїжджає столична знімальна група.

Катя без пам'яті закохується у відомого актора Олексія Красильникова, і як покажуть події, це змінює не тільки її життя, але і життя всіх, хто оточує дівчину.

Чи закінчиться мелодраматична історія так само, як в поемі українського класика, глядачі побачать 26 листопада о 20:15 в ефірі телеканалу 1+1.

Новости по теме