Телеканал «1+1» покаже новий турецький серіал «Кохання проти долі»

Коли покажуть турецький серіал Кохання проти долі на 1+1
1plus1.ua

Зворушлива історія кохання, яка не залишить байдужим нікого.

Поделиться:

Зірка серіалу «Моя кохана Діла» Хатідже Шенділь опинилася у любовному трикутникуВже 9 січня о 17:20 на телеканалі «1+1» відбудеться прем'єра турецького мелодраматичного серіалу «Кохання проти долі». В основі сюжету – історія простої дівчини Еліф, яка погоджується стати сурогатною матір'ю, аби врятувати своїх близьких.

Закохані Кахраман та Дефне щасливі у шлюбі. Проте благополуччя подружжя затьмарено тим, що Дефне не може подарувати чоловікові сина. Щоразу спроби виносити дитину закінчуються невдачею, і Дефне все більше впадає у відчай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкрасивіші пари турецьких серіалів (фото)

Свекруха, яка вже довгий час мріє про онуків, наважується на сміливий крок та знаходить для Дефне сурогатну матір – бідну дівчину Еліф, якій терміново потрібна велика сума грошей.

Еліф знаходиться у безвихідному становищі: її рідна мати перебуває у в'язниці, і дівчині доводиться погодитися на пропозицію. Але коли вона дізнається, що є також і біологічною матір'ю, вона бореться за те, щоб повернути дитину собі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найвродливіші актриси турецьких серіалів (фото)

Цікаво, що головну роль в серіалі зіграв популярний турецький актор Озджан Деніз, якого глядачі телеканалу «1+1» полюбили за роллю Мурата в серіалі «Чорна троянда».

У мелодрамі «Кохання проти долі» також зіграли Хатідже Шенділь, Бегюм Кютюк, Гюрбей Ілер, Гюль Онат, Гонкагюль Сунар та інші.

Дивіться новий турецький серіал «Кохання проти долі» по буднях о 17:20 на телеканалі «1+1».