Оля Полякова стала тренером шоу "Ліга сміху"

Оля Полякова стала тренером шоу "Ліга сміху"

Супербілявка Оля Полякова стала тренером шоу "Ліга сміху"

Поделиться:

 

Оля Полякова долучилася до тренерського складу шоу Ліга сміху. Днями відбулися знімання гала-концерту фестивалю другого сезону чемпіонату України з гумору.

В новому сезоні шоу Ліга сміху на глядачів чекає не тільки першосортний гумор від команд-учасниць з різних регіонів України, але і розширений склад членів журі. Так, вершити долю учасників поряд з традиційним складом суддів першого сезону, буде головна Супербілявка країни – Оля Полякова.

Відома не тільки своїми хітами, але і відмінним почуттям гумору, Полякова обрала під опіку дві гідні команди, для яких протягом всього сезону буде наставником і побореться з іншими претендентами за Кубок гумористичного шоу. Які саме колективи отримали собі як тренера Супербілявку, стане відомо найближчим часом в ефірі каналу "1+1".

Спеціально до знімань стиліст Леся Патока розробила незвичайний головний убір для Супербілявки - овечі ріжки. Новим образом Полякова вже встигла поділитися зі своїми шанувальниками на сторінці в Instagram.

Фото з інстаграм Олі Полякової

Екстравагантний аксесуар вчергове підкреслює самоіронію і ексцентричність артистки.

На зніманнях не обійшлося і без курйозів. Після тритижневого відпочинку з сім'єю на Шрі-Ланці Оля Полякова важко перенесла акліматизацію: після прильоту артистка вмить вирушила на знімальний майданчик, а звідти була госпіталізована в лікарню. Знімальну групу і глядачів Полякова переконала не хвилюватися і заінтригувала анонсом україномовної пісні, прем'єра якої відбудеться вже навесні.

Перші ігри 1/8 фіналу "Ліги сміху" відбудуться в Києві вже 4 і 6 березня.