Стала відома дата прем'єри третього сезону «Ліги сміху» на 1+1

Цього року заявки на участь у Фестивалі подала рекордна кількість команд.

Поделиться:

Третій сезон «Ліги Сміху» стартує на «1+1» уже 17 лютого. Відтепер Чемпіонат України з гумору виходитиме щоп'ятниці о 20:20, одразу після вечірніх випусків ТСН.

Цього року заявки на участь у Фестивалі подала рекордна кількість команд. Традиційно відбірковий етап проходить в Одесі, куди вже приїхали 172 колективи з семи країн.

Окрім українських команд, спробувати свої сили в «Лізі сміху» приїхали гумористи з Молдови, Білорусі, Грузії, Польщі, Ізраїля та Росії. Але тільки 25 команд дійдуть до першої гри, яка відбудеться 11 лютого в Одеському театрі музичної комедії, де ведучий проекту Володимир Зеленський оголосить офіційний старт нового сезону.

Передуватимуть гала-концерту два позаефірних етапи, під час яких редакторська група на чолі з креативним продюсером і редактором проекту Андрієм Чивуріним і редактором Чингісом Мазіновим відбере найдостойніших учасників, які виступатимуть перед членами журі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Молода матуся Олена Кравець здивувала вибором сукні (фото)

У тренерські крісла третього сезону знову сядуть актриса студії «Квартал 95» Олена Кравець, ведучий «Голос країни 7» Юрій Горбунов, переможець минулого сезону та ведучий шоу «Розсміши коміка» Ігор Ласточкін, шоумен і тренер «Голос країни 7» Потап, переможець першого сезону Сергій Сивохо, продюсер і шоумен Антон Лірник та суперблондинка Оля Полякова.

Згідно з умовами проекту, кожен з них має право обрати собі дві команди, з якими спробує дійти до фіналу і поборотися за кубок переможця третього сезону.

Дивіться телевізійні версії гала-концерту «Ліги Сміху» 17 та 24 лютого на каналі «1+1», одразу після вечірніх випусків «ТСН».