Надя Дорофеєва зізналася, що цього року стала мамою

Надя Дорофеєва зізналася, що цього року стала мамою

У перервах між зйомкам дитячого талант-шоу "Маленькі гіганти"  нам вдалося поспілкуватися з  Надею Дорофеєвою, яка стала наймолодшою наставницею цього проекту.

Поделиться:

У перервах між зйомкам дитячого талант-шоу "Маленькі гіганти" нам вдалося поспілкуватися з Надею Дорофеєвою, яка стала наймолодшою наставницею цього проекту.

Стильна красуня швидко зуміла стати подругою для маленьких учасників і зізналася, що їй було важко прощатися з кожною дитиною.

- Надіє, як для вас минув перший день кастингу?
- (важко зітхає) Ось це моя відповідь. Величезна кількість дітей, кожен з яких вражає в самісіньке серце. Усі талановиті! Усі артистичні! Вони мене просто обеззброїли. Спочатку я зраділа, що сиджу в журі, але потім, коли доводилося комусь казати "ні"... Звичайно, після "Голосу. Діти" Потап попереджав, що це складно, але на практиці серце хочеться вийняти й залишити за лаштунками.

- А вам уже доводилося спілкуватися з такою кількістю дітей?
- Цього року я вперше стала хрещеною мамою. І вперше тримала на руках маленьку дитину. Боялася сильніше, ніж батьки дитини та сам малюк (посміхається). Але до "Маленьких гігантів" такого близького спілкування з дітьми у мене не було. Для мене кастинг минув, як тренування перед дорослим життям.

- Ви цього року стали не тільки хрещеною мамою, але й дружиною. Якщо порахувати учасників ваших команд - в середньому у вас з Володею тепер по 6 дітей на кожного. Удома обговорюєте?
- Звичайно! Володя сказав: нумо спочатку всіх переможемо й дійдемо до фіналу удвох, а потім уже "влаштуємо м'ясо" (сміється). Але це дуже складно. Усі такі талановиті.

- Раніше ви теж брали участь у великій кількості конкурсів. Цей досвід вам допоміг?
- Знаю, якщо хтось не впорався, треба підтримати, але в жодному разі не казати: ти поганий. Проте не можна і вселяти думку: "Хлопці й дівчата, ви вже готові артисти!" Хвалити можна, але перехвалювати дітей - небезпечно. Особисто знала малюків, у яких так з'являлася зіркова хвороба. Наше завдання - розвивати талант, познайомити дітей з артистами. Щоб вони почули поради від тих, хто вже чогось досягнув.

Нагадаємо, прем'єра національного дитячого талант-шоу "Маленькі гіганти" відбудеться 11 жовтня о 21:00 на телеканалі "1+1".

ФОТО: OhMyLook!, 1+1