Олена Шоптенко вийшла заміж вдруге (фото)

Олена Шоптенко вийшла заміж вдруге (фото)
1plus1.ua

Суддя Маленьких гігантів розсекретила свого чоловіка.

Поделиться:

За кого виходить заміж Адель (фото)Відомий український хореограф і суддя Маленьких гігантів Олена Шоптенко вийшла заміж. 

Про те, що відома українка попрощалася зі статусом незаміжньої, стало відомо з її соцмережі. На своїй сторінці в Instagram Олена виклала світлину, де позує у розкішній чорній сукні, а на її безіменному пальці правої руки красується обручка.

Олена Шоптенко й раніше ділилася з підписниками фотографіями свого коханого, однак жодного разу не показувала його обличчя. 

В ексклюзивному коментарі для сайту ТСН.ua хореограф Олена Шоптенко розповіла про свого обранця. Ним став підприємець Олексій Іванов.

Ми познайомилися рік тому під час робочого проекту. Це був танцювальний проект. Олексій був дуже цікавим, ми почали працювати разом. Було цікаво спілкуватися з ним, - сказала Олена.

За словами Шоптенко, перш ніж одружитися, вони із Олексієм зустрічалися півроку. Пара одружилася 15 жовтня. Пишне свято вирішили не влаштовувати. 

Ми абсолютно спокійно відсвяткували. Ми вдвох, без нікого, без свідків пішли разом і розписалися, - поділилася Шоптенко.

Молодята поки не вирішили, чи будуть влаштовувати церемонію. Це залежить від їх бажань на настрою. 

Також Олена розповіла нам, що її колишній чоловік Дмитро Дікусар привітав її з заміжжям.

Дмитро привітав мене з днем весілля. Звичайно. Ми з ним спілкуємося, ми лишилися у гарних стосунках. Деякі лишилися робочі моменти також. Так що все гаразд. Він мене привітав – мені було дуже приємно, - розповіла хореограф.

Олена Шоптенко - дворазова чемпіонка світу та чемпіонка України з бальних танців, одна з кращих хореографів України. Дівчина, яка домоглася успіху щоденною працею і завзятістю, і якій є чим поділитися з юними талантами.

Нещодавно щасливою звісткою про заручини поділилася тренер Голосу країни-7 Джамала. Коханий співачки Бекір Сулейманов освідчився їй. Про це новоспечена наречена розповіла на сторінці в Instagram.