Міняю жінку: острів’янин покарав українську дружину і не взяв до церкви

Міняю жінку
09:30
Будние

У дев’ятому випуску реаліті-шоу Міняю жінку прийомний чоловік покарав дружину, щоб вона була моторніша.

Поделиться:

У фінальному випуску шоу Міняю жінку відбувся екзотичний обмін, заради якого учасники проекту подолали половину земної кулі. Запальна одеситка Олена вирушила на острів Фіджі, а острів'янка Ателіні вперше побувала у європейській країні.

Життя сімей дуже відрізняється: одесити живуть заможно та комфортно, а родина з тихоокеанського острова має невеличку хитку хатинку без техніки та ліжок.

У мене вдома також є ванна кімната, трішки бідніша. Тут навіть можна полежати. Я навіть готова тут спати, - в захваті сказала Ателіні.

Українка ж була шокована місцем, де вона змушена провести наступний тиждень. Замість звичного відпочинку та доглядом за собою, Олена повинна була прибирати та готувати.

Замість того, щоб займатися собою, тут мені потрібно готувати, прибирати. Мене це дратує, тому що вдома за мене цю роботу виконують інші, - каже Олена.

Відсутність практики на кухні розлютило нового фіджійського чоловіка. Він вирішив покарати Олену, адже вона була несправна та занадто довго готувала обід для родини. Севулоні залишив дружину вдома і вперше пішов до церкви один.

Мені трохи неприємно, що на мене все звалили і я сама залишилася вдома. Вони собі розважаються в церкві, пісні співають, а я тут, як наймичка, працюю, - засмутилася жінка.

Тиждень, який жінки провели в різних країнах суттєво змінив ставлення до сімейного життя та щастя. Українка переконалася, що з милим рай у курені і вирішила більше часу проводити з дитиною та чоловіком. Дивіться в сюжеті, як відбувався один з найбільш екзотичних обмінів проекту Міняю жінку.

Новости по теме