Міняю жінку: Українка одягла російського чоловіка у вишиванку

Міняю жінку
09:30
Будние
У реаліті-шоу Міняю жінку українка одягла у вишиванку російського чоловіка
Дивіться, як російська та українська родини на тиждень обміняються дружинами

Жінки наважилися подолати відстань у сотні кілометрів, щоб дізнатися, як живуть прості родини в чужій країні.

Поделиться:

У сьогоднішньому випуску реаліті-шоу «Міняю жінку-11», о 22.00 на «1+1», дружинами на один тиждень обміняються українська і російська родини. Крім десятків тисяч кілометрів сім'ї розділяють складні взаємини двох народів.

У родині Хименець з Мукачева звикли відкладати відпочинок, розваги і приємні покупки на потім. Вікторія та її чоловік Андрій хочуть закінчити будівництво оселі своєї мрії, у що вкладають усі сили і гроші. Герої живуть разом з двома дітьми та численними родичами. Вони працюють не покладаючи рук: батько сімейства - на будівництві, а мати - у власному магазині. Одночасно з роботою їм ще вдається доглядати за дітьми.

Я хотів би, щоб моя дружина потрапила в сім'ю, де вона побачила б щось ще, крім роботи, - каже Андрій, проводжаючи дружину в дорогу.

А ось діджей місцевого радіо Дарина і її чоловік-татуювальник Сергій Іванов з міста Партизанськ в Приморському краї не будують далекоглядних планів. Пара звикла жити безтурботно і половину свого бюджету витрачає на розваги. Сергій не обтяжує дружину роботою вдома і має вільний графік. Весела Дарина теж працює в задоволення і кожен день зустрічається з подругами.

Перше правило нашої сім'ї - веселощі. Для мене головне, щоб в будинку було свято. А для Сергія, думаю, - чистота, - каже Дарина.

На тиждень обмінявшись дружинами, українська і російська родини намагатимуться досягти взаєморозуміння і знайти спільну мову. Закарпатська дружина одягне традиційну вишивинку на свого «нового» чоловіка, а росіянці Дарині, яку відмовляли від поїздки на Зкарапаття знайомі та рідні, належить дізнатися, яка вона - справжня душа українського народу.

Діджей на радіо покаже «прийомній» родині, як потрібно відпочивати, влаштувавши екстремальний сплав по річці, а працьовита і покірна жителька міста Мукачево допоможе подорослішати парі з Приморського краю.

Чим закінчиться україно-російський обмін в одинадцятому міжнаціональному сезоні реаліті-шоу «Міняю жінку», телеглядачі дізнаються вже сьогодні о 22.00 на телеканалі «1+1».

Новости по теме