Міняю жінку: Українка влаштувала ремонт в хатині на Фіджі

Міняю жінку
09:30
Будние

У фінальному випуску реаліті-шоу Міняю жінку запальна одеситка влаштує ремонт в хатинці нової родини.

Поделиться:

У дев’ятому випуску шоу Міняю жінку на каналі 1+1 одеситка проведе тиждень в родині корінних жителів тихоокеанського острова Фіджі, а мудра остров'янка вперше в своєму житті побуває в європейській країні.

У сім'ї Олени та Володимира роль годувальника повністю взяв на себе батько. Його дружина не турбується про гроші і займається освітою. Догляд за будинком і дочкою Кірою лежить на плечах домробітниці і няні, оскільки Олена не любить обтяжувати себе домашніми турботами.

У нас дуже весела, дуже дружня родина. Єдине, у нас трохи не вистачає часу бувати разом, - нарікає Олена.

У кожного з подружжя свої інтереси і відпочивають вони порізно: Олена - на море, Володимир – під час рибалки.

Я чекаю від цієї передачі багато чого. Може, я перегляну свої погляди на життя, на сім'ю, - каже чоловік перед обміном.

На острові Фіджі вже 20 років щасливо живе родина водія Севулоні і його дружини, адміністратора в ресторані Ателіні. Догляд за будинком і двома дітьми лежить на плечах турботливої дружини.

У нас на Фіджі обов'язки чоловіка і дружини чітко розділені. Чоловік не може вештатись на кухні і готувати їжу. Це ганьба. Таке може бути тільки якщо дружина серйозно хворіє, - ділиться Ателіні своїми традиціями.

Подружжя багато часу проводить разом. Незважаючи на невеликий прибуток, вони відчувають себе щасливими і цінують те, що у них є.

За умовами проекту, дві сім'ї обміняються мамами на тиждень. Фіджійка побуває на одеській дискотеці разом зі студентами та відпочине від обов'язків. А одеситці Олені доведеться займатись важкою домашньою працею, навчитися готувати на відкритому вогні традиційну фіджійську страву дало і відправитися на океанічну риболовлю разом з новим чоловіком.

Екзотичний обмін, заради якого учасники проекту подолали половину земної кулі, телеглядачі 1+1 побачать вже сьогодні о 22:00 у фінальному випуску одинадцятого сезону реаліті-шоу Міняю жінку.

Новости по теме