Міняю жінку: Український чоловік поверне радість життя болгарській дружині 

Міняю жінку
09:30
Будние

Дивіться Міняю жінку сьогодні о 22:00 на 1+1

Поделиться:

Сьогодні о 22.00 телеглядачі «1+1» знову зануряться в побут і звичаї сім'ї іншої національності і разом з учасниками реаліті-шоу Міняю жінку 11 відкриють для себе особливості болгарського менталітету.

Українській городянці Галині із Запоріжжя належить на тиждень помінятися місцями з дружиною болгарина Дмитра з невеликого села переселенців в Бессарабії (Одеська область).

Галина - «королева душі» мебляра Едуарда із Запоріжжя. Уважний чоловік піклується про дружину, як і в перші місяці знайомства, готує для неї каву вранці, робить компліменти, дарує квіти і ходить з нею на шопінг.

У шлюбі зі своїм чоловіком я почуваюся наче дорога, породиста кішка, за якою потрібно доглядати, і тоді вона буде красивою та пухнастою, - зізнається щаслива дружина і мати двох дітей Галина.

Незважаючи на багато років шлюбу, стосунки пари як і раніше наповнені почуттями:

«У нас не звичка, у нас кохання!», - Каже Едуард.

Абсолютно протилежна ситуація в родині бессарабських болгар Дмитра і Світлани з села Дмитрівка Одеської області. Пригнічена та втомлена від труднощів сільського життя 43-річна дружина зізнається, що не відчуває турботи та кохання з боку п'яниці-чоловіка, і втратила цікавість до життя.

Мені здається, я така стара вже. Я нічого не прагну. Діти виросли і «полетіли з гнізда». Все, життя закінчилося, - сумує Світлана.

Постійні скандали погіршили і без того прохолодні стосунки пари.

Тиждень, проведений в «прийомній» родині переверне світогляд учасників з ніг на голову. Уважний Едуард постарається повернути смак життя пригніченій Світлані, а звикла до любові і ніжності Галина намагатиметься знайти підхід до емоційно прохолодного болгарського чоловіка. Сільська жителька постарається перебороти свій страх і комплекси, а городянці доведеться зіткнутися з важкою фізичною працею в селі.

Герої наступного випуску мають прийняти виклик, кинутий їм «нової» сім'єю: проста жінка з села повинна буде сісти за кермо карта і зайнятися спортом, в той час, як міська «королева» - заганяти курей в сарай і копатися в землі.

Шостий випуск одинадцятого сезону реаліті-шоу Міняю жінку дивіться вже сьогодні о 22.00 на телеканалі «1+1».

Новости по теме