Міняю жінку: Пихата українка змусила плакати іспанських дітей (ВІДЕО)

Міняю жінку
09:30
Будние
Міняю жінку: Пихата українка змусила плакати іспанських дітей (ВІДЕО)

Учора, 24 вересня, глядачі шоу "Міняю жінку" побачили україно-іспанський обмін

Поделиться:

Учора, 24 вересня, глядачі шоу "Міняю жінку" побачили україно-іспанський обмін, який переінакшив життя його героїв.

На шалену міжнародну авантюру цього разу наважилися хатня королева з Приморська Тетяна і дизайнерка прикрас з Малаги Джеймі.

У Приазов'ї на на останню чекав успішний стоматолог Вадим і 9-річний хлопчик Макар, які цінують працю мами-домогосподарки, але, за її ж словами, недостатньо. Українка Тетяна щиро мріяла, аби поріг її хати переступила ледача й некрасива жінка. Натомість її замінила вродлива й наділена смаком мисткиня. Щоправда, не зовсім управна, хоча й старанна на кухні. Так, аби нагодувати сім'ю вона навіть умудрилася в блендері приготувати борщ. Вадим оцінив намагання нової жінки бути корисною і одразу ж віддячив їй подарунком.

Якщо в Україні панувала майже ідилія, то в Іспанії усе йшло шкереберть. Спочатку Тетяна крутила носом, побачивши своє гніздечко на Коста дель Соль, у перший же день назвала господарів бомжами... А потім взялася встановлювати в антисанітарній, на свій погляд, квартирі правила чистоти. Для ефекту жбурнула ногою улюблену подушку іспанської мами, чим довела до сліз її донечок. А потім витратила половину сімейного бюджету на постільну білизну для себе. Мовляв, та, яка є, не така і вона на ній спати не буде. Ясна річ, новоспечений чоловік Карлос обурився і заявив: "Якщо завтра заробиш ці гроші, тоді й витратиш їх". Однак українка не збиралася відшкодовувати покупку.

"Ця дамочка ставиться до нас, як до тарганів", - сказав іспанець і змусив українку сплести два браслети з бісера, аби вторгувати за них 14 євро. Тетяна ж розсміялася в обличчя господарю і порівняла роботу іспанської дружини Джеймі з дитячою забавкою. Після цих слів Карлос уже мріяв, щоби розбещена білявка швидше покинула його дім. Щоби більше не ображала його дружину і не змушувала плакати його дітей.

"Хотілося просто відірвати їй голову", - ділилися враженнями від нової мами дівчатка.

Чим завершилася боротьба іспанського темпераменту та української пихи, дивіться у відео онлайн: