"Міняю жінку": українка навчить камбоджійця заробляти більше грошей

Міняю жінку
09:30
Будние
"Міняю жінку": українка навчить камбоджійця заробляти більше грошей

У новому випуску міжнародного сезону реаліті-шоу бізнес-вумен з Рівного поміняється місцями з безтурботною мешканкою Камбоджі.

Поделиться:

У новому випуску міжнародного сезону реаліті-шоу "Міняю жінку", який вийде сьогодні, 28 жовтня, о 22:00 на каналі "1+1" бізнес-вумен з Рівного поміняється місцями з безтурботною мешканкою Камбоджі.

Рая – власниця ресторанного комплексу з Рівного, яка самостійно веде і розвиває свій бізнес. Незважаючи на щільний робочий графік, жінка ретельно стежить за собою, роблячи різні косметологічні процедури і відвідуючи спортивні класи, щоб подобатися чоловікові. Хоча більшу частину часу він знаходиться на відстані від сім'ї.

Кхмерка Сампо проживає в камбоджійському місті Семреап. Її чоловік повинен був заплатити величезну за місцевими мірками суму в якості викупу за наречену - $ 2000. У пари немає дітей, а живуть вони в одному будинку великою родиною, що складається з 11 осіб, і не мають навіть власної кімнати. Незважаючи на незаможне життя, закохані дуже дорожать один одним і цінують кожну мить, проведену разом.

Помінявшись на тиждень місцями, Раї доведеться спати на підлозі і пристосовуватися до азіатської кухні, а Сампо буде звикати обходитися без допомоги чоловіка. Українка дізнається, чи можна бути щасливою без грошей, а камбоджійку вразять блага цивілізації.

Не пропустіть новий випуск реаліті-шоу "Міняю жінку" сьогодні о 22:00 на каналі "1+1"!

Новости по теме