Міняю жінку: Горда українка розплакалася в полоні у грузинського диктатора (ВІДЕО)

Міняю жінку
09:30
Будние
Міняю жінку: Горда українка розплакалася в полоні у грузинського диктатора (ВІДЕО)

Учора, 17 вересня в ефір "1+1" вийшов новий випуск реаліті-шоу "Мніяю жінку"

Поделиться:

Учора, 17 вересня, в ефір "1+1" вийшов новий випуск шоу "Міняю жінку", у якому свої життя з ніг на голову перевернули керівниця клінінгової компанії зі Львова та вчителька молодших класів з Тетри-Цкаро.

І українці Наталі, і грузинці Лалі довелося вкрай непросто. Адже правила чужих родин приголомшили їх обох. Так, грузинка уперше в житті вирвалася з хатнього рабства і потрапила в сім'ю, де усім заправляє жінка, а українка зіштовхнулася з суворими грузинськими традиціями, де чоловік цар і бог.

Уже дорогою до нового дому Наталя пролила свої перші, але далеко не останні на проекті сльози. Адже ні пейзаж за вікном машини, ні сільська хата, у якій вона мала жити тиждень, анітрохи не відповідали її очікуванням. Та й статут сім'ї, зокрема вічне миття-прибирання-прислужування були зовсім не для неї і щосекунди змушували її нервово сміятися.

Самодостатня й горда Наталка вже планувала накивати п'ятами, але цікавість перемогла. Тож ті самі п'яти повели її знайомитися з новим чоловіком та дітьми. Ну хоча б для того, щоби поскаржитися на те, що в будинку дуже холодно. Ймовірно, українка думала, що господар усуне незручності. Натомість він відрядив дружину готувати вечерю, за яку, до речі, потім віддячив чачею. Яке щастя! Бо саме завдяки грузинській горілці українці таки вдалося зняти стрес. Проте, ненадовго. Адже уже наступного ранку сильній і незалежній жінці довелося годувати свиню. Цю звичну для мільйонів сільських мешканців процедуру Наталя назвала глобальними приниженням, а себе поруч із чоловіком-егоїстом  – наймичкою.

Львів'янка постійно нарікала на своє нове життя та щиро співчувала дружині лінивого грузина. І дітям, які навіть узимку змушені митися на вулиці. Словом, українка днями й вечорами утирати сльози розпачу, хоча й бралася робити усе, що наказували, навіть прала чужі речі вручну.

Поки Наталка перебувала у грузинському полоні, Лалі дізнавалася, що воно таке – комфорт, вільний час і повага. Та, примірявши це все на себе, усвідомила: тисне. Надто вже незвично було грузинці в сім'ї, де чоловік готує сніданки, діти роблять хатні справи, а вона лише командує...

Чи впоралася звикла до послуху грузинка з роллю вільної жінки? Та чи перечитиме львів'янка хатньому диктатору, дивіться у відео онлайн: