"Міняю жінку": Як українка радила кенійкам поводитися в ліжку з чоловіками (ВІДЕО)

Міняю жінку
09:30
Будние
"Міняю жінку": Як українка радила кенійкам поводитися в ліжку з чоловіками (ВІДЕО)

Учора, 1 жовтня, глядачі "1+1" побачили новий випуск міжнародного сезону  реаліті "Міняю жінку". 

Поделиться:

Учора, 1 жовтня, глядачі "1+1" побачили новий випуск міжнародного сезону реаліті "Міняю жінку".

Участь у проекті вкотре вкотре переінакшила життях героїнь. Цього разу – запальної вчительки з Мукачева Уляни й кенійської поборниці прав жінок Робаї.

Темношкіра жінка з Африки приїхала на Закарпаття в родину Кумечко, у якій мама - справжнісіньке свято. У цій сім'ї тато Ігор спокійно виконує хатню роботу, доки його кохана присвячує себе творчості. Робаї ж живе без чоловіка. Він тривалий час жорстоко лупцював її, а рік тому покинув. Однак африканка не нарікає. Вона очолила центр для жінок, які страждають від насильства в сім'ї, й дає усім поради зогляду на місцеві традиції.

Щоби побачити, чи псують наші чоловіки життя своїм жінкам так само, як це роблять кенійці, африканка вирушила до України. Самою своєю появою Робаї зчинила фурор, адже несла величезну валізу на голові й категорично відмовлялася від допомоги сильної статі. Та, на диво, квіти під час знайомства й сніданок від нового чоловіка прийняла. Ба більше! Уперше в житті прийняла гарячу ванну з пінкою. Такий релакс для своєї гості теж підготував турботливий українець.

"Я не одразу зметикувала, для чого ця біла посудина. А потім згадала, що колись бачила таке у якомусь фільмі", - поділилася враженнями кенійка й зізналася, що занурившись у воду, на якусь мить уявила себе кінозіркою.

Якщо на Робаї чекала кава в ліжко, то наша Уляна спозаранку носила в діжках воду, рубала дрова, розпалювала багаття й варила суп із бананів. А наступного дня працювала на плантації, де й дізналася, як кенійські жінки страждають від насилля чоловіків-тиранів.

"Та я би гризла землю й спала під банановим листям, але не жила би з таким", - заявила Уляна. Та африканки пояснили українці, що після заміжжя жінки у Африці приречені. Їх не приймають назад навіть батьки.

Це все настільки обурило гостю, що вона швидко зібрала жіночу раду, на якій почула ще низку проблем. Зокрема те, що африканські чоловіки відмовляються перевірятися на СНІД і категорично проти контрацепції. Намагаючись допомогти, Уляна порадила кенійкам не підпускати до свого тіла мужчин, доки ті не погодяться використати презерватив. Жінки вислухали українку, а потім хором залилися сміхом. Адже права казати "ні" їх позбавлено малоне з народження.

"Чоловік бере своє силою. Ми – його власність", - сказали жінки.

Чи вдалося українці змінити рабську психологію кенійок? Як Робаї прощалася зі справжнім  чоловіком, який поважає дружину й робить масаж ніг, дивіться у відео онлайн: