На ножах: Як змінився ресторан після візиту Фреймут і Борисова

На ножах: Як змінився ресторан після візиту Фреймут і Борисова

У першому випуску команда проекту змінила зовнішній вигляд ресторану Старе місто у Києві і внутрішній стан його власниці.

Поделиться:

Вчора відбулася гостра прем'єра шоу На ножах з Ольгою Фреймут. У першому випуску команда проекту змінила зовнішній вигляд ресторану Старе місто у Києві і внутрішній стан його власниці.

Новий проект розпочався із зворушливої історії Олени. Її чоловік помер, а у спадок залишив ресторацію біля Володимирського собору. 

Старе Місто знаходилося на межі краху через борги. Якби жінка їх не сплатила, вона могла б його втратити.

Команда На ножах була останнім шансом Олени, яка понад усе прагнула зберегти пам'ять про коханого.

За 5 днів вагітна Ольга Фреймут перетворила ресторан на стильний заклад. Місце перестало бути "цвинтарем болісних спогадів".

У цьому їй допомогли авторитетні  експерти: відомий ресторатор Діма Борисов, дизайнери інтер'єру Олександр і Володимир Юдіни, психологи і навіть найкращий у країні екскурсовод.

Юдіни зробили ре-дизайн інтер'єру, підкресливши концепцію стародавнього Києва і прикрасивши його елементами кантрі.

Ідея оформлення базувалася на історичних відомостях, які повідомила екскурсовод.

Ресторатор Діма Борисов запропонував нове меню  із дореволюційними українськими рецептами, які Ольга Фреймут знайшла у Національній бібліотеці ім. В. І. Вернадського.

Неймовірне перетворення ресторації Старе місто у Києві дивіться у першому випуску На ножах від 05.04.16 онлайн на сайті 1+1.