На ножах: Героїня першого випуску довела Ольгу Фреймут до сліз (відео)

На ножах: Героїня першого випуску довела Ольгу Фреймут до сліз (відео)

Героїня першого випуску шоу На ножах довела Ольгу Фреймут до сліз

Поделиться:

Сьогодні відбулася довгоочікувана прем'єра гостросюжетного шоу На ножах.

У першому випуску від 05.04.16 Ольга Фреймут і Діма Борисов дали нове життя занедбаному ресторану у Києві.

Ресторан "Старе місто" у Києві став першим учасником шоу На ножах. Незважаючи на те, що заклад знаходиться в історичному центрі Києва, біля Володимирського собору, відвідувачі обминають його десятою дорогою.

Власниця ресторану отримала його в спадщину від чоловіка, який помер два роки тому. Після його смерті Олені радили продати ресторан, але для неї він – пам'ять про кохану людину. У щасливому шлюбі вони прожили 28 років. До того ж, у Олени двоє дітей, яких треба годувати.

Творці проекту наголошують, що На ножах – шоу не стільки про ресторани, скільки про людські стосунки. Тож зцілювати експерти взялися не тільки інтер'єр закладу, а й душу героїні.

Психологи стверджують, що опанувати горе можна за два роки, але Олена та її бізнес продовжували перебували на паузі. Під опікою команди проекту вона написала зворушливий лист чоловіку, який неможливо було читати без сліз.

Лист до коханого, якого вже немає, дався жінці неймовірно складно. Кожне слово у ньому – це біль втрати. Не могла стримати емоцій і ведуча На ножах вагітна Ольга Фреймут.  Разом із Оленою вони спалили лист, щоб вона змогла розпочати нове життя.

Які перетворення відбулися з рестораном, дивіться в першому випуску На ножах у Києві онлайн.