П'ятий епізод На ножах: Ольга Фреймут знайшла в дніпропетровському ресторані мертву мишу

Сьогодні о 22:00 на телеканалі 1+1 глядачі побачать п'ятий епізод нового реаліті-шоу На ножах.

Поделиться:

Ведуча Ольга Фреймут та експерт-ресторатор Діма Борисов вирушать на допомогу «Махно Пабу» в Дніпропетровську.

Власники «Махно Пабу» - молода сімейна пара. Володимиру та Юлії немає і тридцяти років, і концепція закладу - їх власна ідея. Вони назвали свій ресторан «територія безвладдя» - «Махно Паб». Але анархія панує не тільки в залі, а й на кухні: персонал не сприймає власників всерйоз, офіціанти бояться зайти на кухню, тому що шеф-кухарі встановили там свої правила роботи, чим провокують постійну зміну кадрів.

Але найстрашніше, що Володимир і Юлія неодноразово стикалися з фактами крадіжок у своєму закладі. Як результат, відвідувачі, приходячи в «Махно Паб» також поводяться нестримано, п'ють і часто влаштовують бійки. Свідком однієї з таких бійок стала знімальна група На ножах.

На кухні закладу панує антисанітарія - окрім бруду і протермінованих заморожених продуктів, ведуча Ольга Фреймут за одною з шаф знайшла мертву мишу!

«У вас глобальні проблеми з менеджментом, з ефективністю, з інструкціями і побудовою бізнес-моделі», - резюмував Дмитро Борисов.

Чи зможуть власники ресторану і його персонал прийняти зміни, які підготувала їм команда проекту На ножах, дивіться в п'ятому епізоді проекту 17 квітня о 22:00 на телеканалі 1+1.