10 кумедних весільних прикмет і забобонів

10 кумедних весільних прикмет і забобонів
Скріншот із фільму Батько нареченої

Читайте веселу підбірку прикмет і забобонів, адже весілля – це час позитиву і нестримної радості.

Поделиться:

Молодята проходять справжню перевірку своїх почуттів, коли вирішують влаштувати весілля. Спочатку знайомство з батьками, яке може перетворитися на справжню комедію, як у серіалі «Найкращий» тиждень мого життя». Потім – організаційні питання, а фінальним випробуванням є саме святкування. 

В день весілля все має особливе значення. Навіть якщо молодята є прихильниками сучасних весільних тенденцій, завжди знайдуться родичі, які будуть стежити за кожним кроком та шукати в діях закоханих прикмети.

Кожна пара хоче, щоб святкування найважливішого дня в житті пройшло ідеально. Однак деякі події контролювати неможливо5 найкращих весільних комедій для гарного настрою, тоді гості починають вбачати у цьому весільні прикмети та робити передбачення для молодої сімейної пари.

Ми пропонуємо веселу підбірку весільних забобонів, адже весілля – це час святкування та радощів.

1. Дощ – гарна прикмета в день весілля. У молодят з’являється чудова можливість перевірити нерви одне одного. Якщо чоловік не турбується через бруд на лакованих черевиках, а наречена не влаштовує істерик через зіпсовану зачіску, значить святкування можна продовжувати.

2. Якщо ви бажаєте в день одруження ясну і сонячну погоду, на весіллі мають бути коти. Навіть якщо прикмета не спрацює і все одно дощитиме, ви принаймні награєтеся з пухнастими чотирилапими.

Тест: В якому фільмі ви б зіграли весілля?3. Молодята не повинні бачити один одного зранку в день весілля. Радять також, щоб наречений не бачив сукні коханої до дня одруження. Інакше як фотограф зможе вловити здивований погляд молодят на церемонії?

4. Обручки мають бути гладкими, без різьблення, насічок і камінчиків, щоб життя складалося гладко. Адже лише уявіть, чим можуть закінчитися кулінарні експерименти, якщо дорогоцінний камінь випаде в каструлю з борщем.

5. Старе взуття на нареченій принесе вдачу у сімейному житті. А ще вбереже її від мозолів та виразу болю на обличчі.

6. До церемонії наречена не повинна бачити себе у дзеркалі в повному вбранні. Можна подивитися на себе без фати чи взуття. Інакше молода обов’язково знайде якісь недоліки і нервуватиме, що якась річ не підходить до всього образу.

7. Дорогу до РАЦСу закоханим стелять килимами, щоб їм м'яко йшлося по життю. А ще це створює голлівудський ефект шикарного весілля.

8. Якщо під час церемонії у нареченої зачесалася права рука – до багатства, ліва – до гостей та радості в домі. Тож бажано за декілька днів до весілля не дозволяти молодій мити руки.

9. Якщо між молодятами пробіжить кішка, вони будуть жити як кішка з собакою. Тож варто завести вдома собаку, щоб кішка не бігала під ногами.

10. Коли молодят зустрічають хлібом-сіллю, хто увірве більший шматок, той буде в домі головним: першим з’їдатиме найсмачніше, буде скоріше вносити пропозиції.

Ваше щастя залежить лише від вас, тож дивіться на речі позитивно! Налаштуватися на правильний лад вам допоможе комедійний серіал «Найкращий» тиждень мого життя», який скоро покажуть на телеканалі 1+1.