5 найкращих весільних комедій для гарного настрою

5 найкращих весільних комедій для гарного настрою
Кадр із фільму Чотири весілля і похорон

Дивіться підбірку позитивних фільмів про весілля, які вмить покращать настрій та навчать простіше дивитися навіть на найбільш відповідальний день у вашому житті – весілля.

Поделиться:

Весілля завжди було і залишається чудовою темою для комедії. Найчастіше у романтичних фільмах йдеться про конфлікти між батьками закоханих, невпевненість у рішенні одружитися та доленосні зустрічі, які докорінно змінюють життя. Складна проблематика відносин, яку висвітлюють в легкій гумористичній формі навчить простіше дивитися на ситуації в родині та саме святкування весілля.

Найщасливіший день у житті може обернутися на справжній квест із завданнями, перешкодами та безліччю комічних ситуацій. Однак все залежить від того, як сприймете ситуацію ви. Читайте підбірку 5 найкращих весільних комедій та дивіться романтичні фільми разом зі своєю половинкою.

Наречена-втікачка

via GIPHY

Романтична комедія розповідає історію красуні Мег, яка знаходить ідеального чоловіка, будує з ним відносини. Однак, коли вони надагає весільну сукню і заходить в церкву, бажання виходити заміж пропадає і наречена просто тікає. Найголовніше, що так кожного разу.

Знайомство з Факерами

via GIPHY

Колишній агент ЦРУ, який ніяк не може перестати контролювати всіх оточуючих, вирішує дізнатися більше про родину свого майбутнього зятя. Зустріч батьків з обох сторін перетворюється у випробування для сімейного життя молодят.

Весілля мого найкращого друга

via GIPHY

Ще в університеті кращі друзі Майкл та Джуліанна домовилися, що вони одружаться, якщо не закохаються до 28 років. Через 9 років Майкл таки зробив пропозицію руки і серця, однак іншій жінці. Джуліана зрозуміла, що єдиний чоловік, який може зробити її щасливою, збирається ось-ось одружитися. У жінки є всього чотири дні на те, щоб повернути своє кохання.

Чотири весілля і похорон

via GIPHY

Британська комедійна мелодрама розповідає історію 32-річного інтелектуала і затятого холостяка Чарльза. Чоловік постійно потрапляє на весільні церемонії своїх друзів, однак приєднатися до когорти одружених він не збирається. Та одного разу чоловік зустрічає американку, яка повністю змінила його переконання.

«Найкращий» тиждень мого життя

Гороскоп свекрухи: Який характер у різних знаків зодіаку (тест)8-серійний комедійний серіал «Найкращий» тиждень мого життя» – іронічна історія про життєві ситуації, що можуть статися з молодятами напередодні весілля. Донька зі своїм обранцем приїжджає в батьківський будинок, щоб познайомити коханого з родиною. Однак тиждень на батьківщині майбутньої дружини перетворюється для нареченого на справжнє випробування.

Дивіться вже незабаром прем'єру комедійного серіалу «Найкращий» тиждень мого життя» о 21:00 на телеканалі 1+1.