Як знімали інтимну сцену з Володимиром Горянським та Ольгою Сумською

Серіал «Найкращий» тиждень мого життя» опинився під загрозою – творча команда довго не могла зняти одну інтимну сцену.

Поделиться:

Тест: Якою тещею ви будете?Із 10 жовтня на 1+1 стартує комедійний серіал «Найкращий» тиждень мого життя», який розповідає про найабсурдніші життєві ситуації, що можуть статися з молодятами напередодні весілля. У центрі сюжету – вічна проблема взаємин батьків і дітей.

Улюблені українські актори Ольга Сумська та Володимир Горянський зіграли в серіалі батьків нареченої. За тиждень до весілля до них у гості приїжджають молодята – Ігор (якого зіграв актор Костянтин Октябрський) та Оля (актриса Катерина Вострикова).

Ольга Сумська та Володимир Горянський у ролі батьків нареченої.

Тенденції сучасного українського весілля: як і коли влаштувати святоВ одному з епізодів персонажі Ольги Сумської та Володимира Горянського мають інтимну близькість. У цей час під їхнім ліжком ховається збентежений наречений.

Ігор переплутав подарунок для друга та майбутнього тестя. Щоб не впасти в очах «другого» тата, чоловік вирішує непомітно замінити сюрприз. Проте бідолашний наречений не встиг вчасно вийти зі спальні.

Костянтин Октябрський і Володимир Горянський.

У серіалі є сцена, в якій батьки нареченої займаються сексом. Цю сцену спершу хотіли знімати без мене, проте я вирішив, що це неправильно, – розповідає Володимир Горянський.

10 кумедних весільних прикмет і забобонівСправа в тому, що під час зйомок інтимної сцени крупним планом знімали лише нареченого – Костянтина Октябрянського, якого притиснуло між ліжком і підлогою.

Постановник серіалу мав «змусити ліжко рухатися» – щоб матрац прогинався та впритул наближався до обличчя Ігоря. За словами Володимира Горянського, цю сцену знімали дуже довго, тому він втрутився.

Я сказав: «Зачекайте, це ж я повинен займатися сексом на цьому ліжку!». Після цього я добряче поскакав на матраці, – жартує Володимир Горянський.

Костянтин Октябрський каже, що він дуже переживав, щоб вийшов хоч один вдалий дубль. Адже актор і вся знімальна команда так сміялися, що вони не могли продовжувати зйомки.

Я просто помирав зі сміху від ритму, який задав Володимир на ліжку, і від того, як він це робив. Щосекунди матрац бив мене по обличчю, – каже молодий актор.

Зауважимо, що це не єдина сцена, в якій акторам доводилося непросто. Серіал «Найкращий» тиждень мого життя» сповнений не лише великою кількістю жартів, а й трюкових постановок.

Дивіться «Найкращий» тиждень мого життя» та смійтеся разом із українськими акторами вже з 10 жовтня на 1+1 о 21:00.

Нагадаємо, що нещодавно головні герої серіалу«Найкращий» тиждень мого життя» Катерина Вострікова і Костянтин Октябрський розповіли про підготовку до весілля.