Ольга Сумська та Володимир Горянський видають доньку заміж

Знайомство з родичами перетворилося для нареченого на справжнє випробування.

Поделиться:

Антон Лірник: біографія, особисте життя та фотоВосени в ефірі телеканалу 1+1 стартує 8-серійний комедійний серіал «"Найкращий" тиждень мого життя» – адаптація відомого британського серіалу The Worst Week of My Life. Виробництвом проекту займався продакшн Імперія Добра під керівництвом Антона Лірника на замовлення каналу 1+1. Режисером картини виступив Семен Горов.

Улюблені українські актори Ольга Сумська та Володимир Горянський зіграли в серіалі батьків нареченої. За сюжетом, рівно за тиждень до весілля до них у гості приїжджають молодята.

Герой Володимира, досвідчений військовий зі стажем, пильно стежить за дисципліною в будинку і контролює кожен крок обранця дочки. Адже він справжній генерал, а наречений – всього лише кондитер.

Мама нареченої, героїня Ольги, організацію весілля бере на себе. Її цікавить абсолютно все: починаючи від плану розсадження гостей і закінчуючи вибором весільної сукні.

Моя героїня більше підтримувала зятя, ніж перевіряла його на міцність. Мені здається, що це мудро, і в житті я б теж так вчинила. Теща повинна бути фантазійною і поступливою, поважати зятя, якщо є за що, коментує Ольга Сумська.

За словами актриси, в реальному житті вона з такою ситуацією не стикалася. Її старша дочка поки не ощасливила Ольгу Сумську офіційним шлюбом.

Якою я буду тещою, буде залежати від людини, його довіри і ставлення до моєї дочки, – каже Ольга Сумська.

«"Найкращий" тиждень мого життя» з іронією розповідає про всі найабсурдніші життєві ситуації, які можуть статися з молодятами напередодні весілля. У центрі сюжету – одвічна проблема батьків і дітей.

Нареченому під пильним поглядом батьків доводиться дуже непросто, адже на кожному кроці закоханий і пустотливий хлопець примудряється «вляпатися» в неприємності.

Будь-яка спроба виправити становище обертається повним провалом. Але, як не крути, знайомство з родичами коханої перетворюється для Ігоря на «найкращий» тиждень його життя.

Нагадаємо, що у серіалі «"Найкращий" тиждень мого життя» Володимир Горянський змінив імідж та  вперше зіграв сучасного генерала.