Ольга Сумська та Володимир Горянський «зіграли» італійське весілля (фото)

Напередодні прем’єри комедійного серіалу «Найкращий» тиждень мого життя» актори зробили подарунок своїм прихильникам.

Поделиться:

Уже в понеділок, 10 жовтня о 21:00 на телеканалі «1+1» стартує 8-серійна комедія «Найкращий» тиждень мого життя» – варіація на тему сімейного переполоху.

Напередодні прем’єри серіалу головні актори взяли участь у весільній фотосесії для журналу «FPost». Ольга Сумська, Володимир Горянський, Костянтин Октябрський, Катерина Вострікова спробували на собі образи в італійському стилі.

Анатолій Анатоліч: «Існує три складові ідеального весілля, все інше – деталі»У центрі сюжету «Найкращий» тиждень мого життя» одвічна проблема батьків і дітей. Серіал з іронією розповідає про всі найабсурдніші життєві ситуації, які можуть трапитися з молодятами напередодні весілля. Найбільше не щастить нареченому, який потрапляє з однієї комічної ситуації в іншу.

За його пригодами і спритністю пильно спостерігають батьки нареченої, яким так старанно намагається сподобається головний герой. На шляху нареченого виникає безліч перешкод, безглуздих ситуацій, і кожна спроба виправити становище обертається повним провалом.

Чи відбудеться весілля в серіалі поки що невідомо, але тим не менш головні герої вже приміряли весільні образи в fashion-фотосесії. На сторінках журналу «FPost» улюблені українські актори постануть не лише в стильних тематичних образах, а й покажуть емоції, які панують всередині сім'ї генерала Єлізарова.

Під час фотосесії ми не так багато жартували і сміялися, як на зйомках серіалу. Це зрозуміло, адже спочатку я переживав, що глянцевий образ не буде мені личити. Однак результат мені сподобався. І приємно, що вийшов такий сюрприз для глядачів: наша серіальна сімейка стильно перевтілилася, - коментує Володимир Горянський.

Нагадаємо, в «Найкращий» тиждень мого життя» Володимир Горянський вперше зіграв військового генерала. Актор відростив вуса і змінив імідж.

Незважаючи на нові образи, фотопроект зберіг і розкрив емоції кожного персонажа серіалу і їхнє ставлення до сімейних перипетій напередодні відповідальної події. На першому спільному кадрі Володимир Горянський зображує повну недовіру до обранця доньки і злість від того, що недолугий зять втручається в їх розмірене життя. 

Вперше брала участь в подібному проекті. Мені дуже імпонував мій образ. На фотосесії він вийшов таким же витриманим і спокійним, як і характер моєї героїні в серіалі. Ольга Сумська, яка зіграла мою маму, в червоній сукні на фоні квіткової композиції виглядала просто чарівно. Хочу відзначити і суворого батька у виконанні Володимира Горянського, не очікувала побачити його в такому образі і в стильній кепці- коментує Катерина Вострікова.

По виразу обличчя Ольги Сумської читається занепокоєння з приводу майбутнього своєї дочки«Зять» Ольги Сумської розповів, як йому вдалося задобрити свою тещу і певні внутрішні метання. Її героїня все ж вірить у щирість почуттів молодих людей і готова у всьому їх підтримати. Костянтин Октябрський в кадрі демонструє своє переживання через невдалу спробу побудувати відносини з тестем і прагнення боротися за своє кохання. Лише актриса Катерина Вострікова залишалася розміреною і спокійною. Адже її героїня, незважаючи ні на що, продовжує безумовно і щиро любити свого обранця.

Фотопроект відображає дві події: підготовку до весілля, і святкування самого торжества. А чи відбудеться весілля в серіалі «Найкращий» тиждень мого життя» - дізнаємося зовсім скоро на телеканалі «1+1».