Ольга Сумська знялася в еротичній фотосесії до свого 50-річчя

Ольга Сумська знялася в еротичній фотосесії до свого 50-річчя
jetsetter.ua

Українська Роксолана поділилася відвертими знімками та розповіла секрети краси.

Поделиться:

Українська актриса Ольга Сумська, яка 22 серпня відсвяткувала свій ювілейУкраїнська Роксолана святкує свій день народження, знялася у відвертій фотосесії для JS

Ольга Сумська на власному прикладі переконує, що у 50 років життя лише починається.

Я давненько не оголювалися перед камерою, але мені було легко погодитися у честь святкової дати. Зізнаюся, в жанрі фотосесії я роблю це вперше, – каже актриса в інтерв'ю JS.

Ольга Сумська розповіла, що нині вона відчуває себе впевненою та добре знає свої сильні сторони. За її словами, гарну форму допомагає підтримувати постійна робота над собою.

Для того, щоб схуднути, актриса інколи сідає на гречану дієту, голодування та займається спортом.

Є кілька зайвих кілограмів. У школі я важила 63, а зараз 68. Проте можу похвалитися пробіжками. Навіть у відрядження завжди беру з собою кросівки. Також захоплююся присіданнями, – каже Ольга Сумська.

Серед інших секретів краси  акторки – контрастний душ і використання народних засобів (мед з кавовою гущею, цукор з оливковою олією, сіль).

Ольга Сумська зіграла близько 75 ролей в театрі й кіно, проте саме роль Роксолани принесла актрисі популярність і визнання.

Нагадаємо, що нещодавно Ольга Сумська зіграла дружину Володимира Горянського у серіалі «"Найкращий" тиждень мого життя», який скоро вийде на 1+1.