Наші пані у Варшаві: Ольга Фреймут розповіла, як їздила на заробітки

Телеведуча розповіла про досвід дублювання польського серіалу Наші пані у Варшаві.

Поделиться:

13 червня о 21:30 на телеканалі 1+1 відбудеться прем'єра нового серіалу Наші пані у Варшаві. За сюжетом серіалу чотири українські дівчини їдуть до Європи в пошуках кращого життя.

Телеведуча Ольга Фреймут озвучила одну з головних героїнь – Поліна. За сюжетом жінка втратила у Львові своє модельне агентство та збанкрутувала через нечесну гру партнера. У рідному місті в Поліни залишаються батьки і син.

Поліна, на відміну від своїх подруг, не зациклюється на своїй біді. Вона спалює всі мости, переїжджає в Польщу і починає нове життя. Цим Поліна мені імпонує. Я теж не звикла панькатися з чоловіками, висіти у них на шиї, – каже Ольга Фреймут.

За словами телеведучої, нині проблема заробітчан дуже важлива для нашої країни. Ольга Фреймут зізналася, що четверо її рідних виїхали на заробітки.

Я знаю, що таке заробітки. Я була на заробітках. Мені дуже подобається, як головні героїні ставляться до своєї роботи. Вони з гумором знаходять вихід зі складних ситуацій, – каже Ольга Фреймут.

Ведуча розповіла, що колись теж поїхала в Польщу на заробітки. Після закінчення школи Ольга Фреймут та її подруга збирали в Кракові полуницю та малину.

Ми з подругою також підкорювали Польщу свого часу. Був сезон дощів, ми заробили 25 доларів. Єдине, на що у нас вистачило грошей – це на білі шорти з секонд хенду, майку для подруги та іграшку для її дитини, – пригадує Ольга Фреймут.

Такий життєвий досвід допоміг телеведучій краще втілитися в роль і майстерно озвучити роль однієї з головних героїнь серіалу Наші пані у Варшаві.

Я починала дублювати цей серіал, коли була на останньому місяці вагітності. Поліна – дуже емоційна дівчина, завжди зривається на крик. Коли я починала кричати, малюк стукав мене у животик. Але тепер я можу дозволити собі і покричати, і посміятися, і поплакати від душі, – каже телеведуча.

У серіалі чотири українки з легкістю і гідністю долають різноманітні, часом досить нелегкі, життєві ситуації.

Серіал Наші пані у Варшаві став одним з найпопулярніших продуктів на польському телебаченні.

Дивіться Наші пані у Варшаві з понеділка по четвер о 21:30.