Сьогодні канал 1+1 покаже першу серію Наші пані у Варшаві

На 1+1 відбудеться прем'єра польського серіалу про чотирьох заробітчанок із Галичини.

Поделиться:

13 червня о 21:30 на телеканалі 1+1 відбудеться прем'єра нового серіалу Наші пані у Варшаві.

Успішний польський серіал – це розповідь про пригоди чотирьох заробітчанок з Галичини. Жінки поїхали у Варшаву по гроші, а знайшли там щось значно більше.

Цей серіал подивилося 4 млн поляків. Сьогодні з Наші пані у Варшаві зможуть познайомитися й українські глядачі.

Головних героїнь озвучили відомі українські ведучі та актриси – Ольга Фреймут, Ольга Сумська, Людмила Барбір і Лілія Ребрик.

Ольга Фреймут дублювала Наші пані у Варшаві на останньому місяці вагітностіОльга Фреймут згадує, що часом дублювати серіал було нелегко, адже стрічка насичена емоційними сценами, тому під час озвучування доводилось і плакати, і кричати.

Людмила Барбір впевнена, що українцям буде цікаво дізнатися, якими їх бачать поляки. Заради своєї героїні ведуча 1+1 віднайшла в собі наївність юної дівчини, засліпленої коханням

Ольга Сумська зізналася, що їй надзвичайно сподобалося працювати у комедійному жанрі. Героїня, яку озвучила українська актриса, – надзвичайно колоритний персонаж.

Наші пані у Варшаві – це близький українцям за позицією, життєвим виром серіал. Я всім раджу його подивитися. Думаю, ви не зможете відірватися, – каже Ольга Сумська.

Дивіться Наші пані у Варшаві з понеділка по четвер о 21:30.