4 правила приготування коктейлів від Руслана Сенічкіна

4 правила приготування алкогольних коктейлів від Руслана Сенічкіна
Фото: instagram.com/bulleitukraine

У програмі Найкращий ресторан з Русланом Сенічкіним ведучий розповів сектрети успіху смачних алкогольних напоїв.

Поделиться:

Ведучий реаліті-шоу Найкращий ресторан з Русланом Сенічкіним розповів про правила приготування алкогольних коктейлів.

Усі, хто любить експериментувати з міцними напоями, повинні дотримуватися чотирьох правил.

1. Інгредієнтів повинно бути не більше п'яти

Якщо додати в коктейль занадто багато складників, він буде зіпсований. Кожен елемент міксу повинен підслювати смак напою.

2. Використання молока

Із кислим алкоголем та вином у жодному разі не можна змішувати молоко та вершки. Натомість молоко можна поєднати з міцними напоями.

3. Мікси з газованими напоями

Ігристі вина та газовані напої не варто змішувати з соком із мякоттю. Адже після такого напою, у його власника складеться враження, що сік забродив.

4. У томатний сік не можна додавати лікерів.