Найкращий ресторан з Русланом Сенічкіним: результати 7 випуску програми

Найкращий ресторан з Русланом Сенічкіним: результати 7 випуску програми

За звання кращого ресторану країни поборолися три столичні заклади

Поделиться:

За звання найкращого ресторану України у 7 випуску програми Найкращий ресторан з Русланом Сенічкіним позмагалися три заклади Києва – брассері Подшоffe, бар Сплетни та паб У козла.

Представники ресторанів побували у гостях одне в одного та оцінили конкурентів за чотирма критеріями: концепція, сервіс, кухня та чистота.

Подшоffe

Першим за звання найкращого ресторану України розпочав боротьбу брассері в центрі Києва Подшоffe.

Брассері – це тип франзуцького кафе, у якомуможна випити. Його власник зразу вирішив пригостити своїх конкурентів чарочкою. 

За його словами, чим більше вони сьогодні вип'ють, тим більше у Подшоffe шансів. Проте це не врятувало заклад від критики конкурентів.

Вони виявили, що у Подшоffe офіціант зовсім не знає коктейльну карту. Крім того, кухня була недостатньо чистою.

Незважаючи на це, брассері отримало додаткові бали від Сенічкіна:

За патріотичність душевність і смачні страви.

У козла

Паб У козла, що розташований в індустріальному районі столиці, здидував власників ресторанів не лише своєю назвою, а й присутністю живого козла в закладі.

Крім ссавця, прискіпливі конкуренти знайшли ще й таргана. Незважаючи на демократичні ціни закладу, враження від У козла залишилося зіпсованим.

Сплетни

Бар Сплетни раніше існував у Донецьку, роте через війну на Сході України він змінив прописку на київську.

У бар приходять за смачними коктейлями – кухня тут не головне. Тому у Сплетни можна почути всіляке.

Власник закладу запропонував своїм конкурентам назвати три будь-які інгредієнти, з яких він зробить алькогольний мікс.

Рецепт найсмачнішого коктейлю чоловік зафіксував на головній стіні закладу.

Концепт і сервіс бару так сподобалися власникам Подшоffe та У козла, що вони поставли найвищі бали. 

З огляду на це, Сплетни виграв титул кращого ресторану від Руслана Сенічкіна.