Руслан Сенічкін: Дайте мені гроші — відкрию ресторан!

Руслан Сенічкін відвідав 120 ресторанів за кілька місяців.

Поделиться:

Ведучий Найкращий ресторан с Русланом Сенічкіним розповів, що залишилося за кадром проекту. Подробиці дивіться у спеціальному сюжеті Світського життя.

Руслане, ти подорожуєш містами України і влатовуєш битву між ресторанами.

– Так, я за час зйомок трохи схуд.

Тебе не годують у найкращих ресторанах?

– У нас був такий темп, що не вистачало часу поснідати. В цьому проекті ми об'їздили 11 великих міст України, побували у 120 ресторанах. Це дуже багато.

Тобто, Руслан СенічкінРуслан Сенічкін за кілька місяців поїв у 120 ресторанах.

– Одеса просто розірвала. Львів більш спокійний. Харків - готовий битися на повну, Дніпропетровськ доволі інтелігентний з точки зору ресторацій. Коли дізнався, що подібний проект веде Ксенія Собчак, то сказав: "Хто я і хто Ксенія Собчак?" Тим більше, вона має свій ресторан і добре знається на цій тематиці. Я кажу: "Я з народу!" А мені відповідають: "Це і потрібно".

Про власний ресторан поки що не думаєш?

– Дайте мені гроші - відкрию ресторан!

Тепер тобі страшно ходити у ресторани, знаючи, що відбувається на кухнях?

– Страшно ходити Олі Фреймут, але вона загартована у цьому сенсі. Наші камери помічали тарганів на кухні і ресторатори лякалися, просили: "Не давайте це в ефір! Це катастрофа!"

Нещодавно вийшла твоя чергова кулінарна книга Cніданки в саду, де все пов'язано з садом та городом. Це надихнуло тебе на те,щоб мати свою ділянку землі, де буде рости все, що ти потім будеш готувати?

– Мрію про це, але поки що не знайшов таке місце.

Але шукаєш?

– Мені подобаються Карпати. Там є така гора, де я б собі будиночок мав би.