Бурак Озчивіт: «Я стаю справжнім тільки тоді, коли кохаю»

Актор турецького кіно розповів, що для нього означає кохання.

Поделиться:

Сьогодні о 17.10 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра нового турецького серіалу Нескінченне кохання (Kara Sevda).

Актор, який полонив не одне жіноче серце, Бурак Озчивіт зіграв головну роль у картині та розповів, що для нього означає кохання:

«Я намагаюся уникати загальних фраз на тему кохання, тому що насправді це дуже глибоке почуття, сенс якого не висловити одним реченням. Коли людина закохана, вона не може приховувати своє справжнє «я». Наприклад, я стаю справжнім Бураком тільки тоді, коли кохаю. У такі моменти мені не потрібно видавати себе за когось іншого, приховувати справжні почуття або змінювати погляди на життя», - поділився актор із турецькою пресою. 

Я впевнений, що кохання - це почуття, яке прийшло до нас з іншого світу

Цікаво, що Бурак та його дружина, одна з найгарніших акторок турецького кінематографу Фахріє Евджен, зізналися, що у вільний час надають перевагу перегляду улюблених фільмів вдома, а також прогулянкам нічним Стамбулом. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 ролей Бурака Озчивіта, за які його полюбили глядачі

Нагадаємо, що Нескінченне кохання - мелодрама про справжні почуття, які здатні витримати будь-які випробування. За сюжетом Кемаль (Бурак Озчивіт), хлопець з сім'ї середнього достатку, зустрічає кохання всього свого життя - Ніхану (Несліхан Атагюль), гламурну дівчину із заможної стамбульської родини. Молоді покохали одне одного з першого погляду та вирішили створити свою власну сім’ю, але на їх шляху виникає одразу декілька перешкод. Першими проти шлюбу виступили рідні дівчини. Батьки героїні вважають, що їхня донька буде щасливою з більш заможним хлопцем. А брат-близнюк Ніхан Озан під впливом Еміра, який вже давно закоханий у героїню, влаштовує пастку, щоб розлучити молодих, але при цьому випадково вбиває іншу дівчину. Емір пропонує Ніхан врятувати її  брата, але за однієї умови: героїня має вийти за нього заміж. У відчаї дівчина погоджується на пропозицію. Через довгих п’ять років Кемаль, який став заможним, повертається у рідні краї та прагне помститися за свою кохану.

Головні ролі в мелодрамі виконали відомі турецькі актори Бурак Озчивіт, Несліхан Атагюль, Каан Урганджіоглу та Меліса Асли Памук.

Зазначимо, що телеканал 1+1 покаже одразу два сезони серіалу «Нескінченне кохання».

Дивіться новий турецький серіал Нескінченне кохання з понеділка по п’ятницю о 17.10 на телеканалі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гроші та кохання: 5 фільмів про любов заможних дівчат і простих юнаків