Найкрасивіші пари турецьких серіалів (фото)

Деякі актори зустрічаються не лише в серіалі, а й у реальному житті, деякі вже встигли одружитися, а деякі й розлучитися.

Поделиться:

Турецькі актори та аторки часто закохуються не лише в кіно, а й у житті. Хтось із них ще тільки зустрічається, хтось уже встиг одружитися, а хтось і розлучитися. Не зважаючи на стосунки акторів за знімальним майданчиком, глядачі люблять головних героїв серіалів та мріють побачити їх знову разом.

Кемаль і Ніхана (Нескінченне кохання, 2015-2017)

На шляху героїв серіалу «Нескінченне кохання», яких глядачі «1+1» побачать уже зовсім скоро, виникає чимало перешкод. Між хлопцем із родини середнього достатку Кемалем (Бурак Озчивіт) та заможною дівчиною Ніханою (Несліхан Атагюль) спалахують почуття. Вони покохали одне одного з першого погляду та вирішили створити власну сім’ю, однак їхні почуття мусять пройти випробування.

У житті ж турецький красень Бурак Озчивіт нещодавно одружився. Коханням всього його життя стала акторка Фахріє Евджен. Їхній палкий роман почався на зйомках серіалу «Корольок - пташка співоча» ще 2013 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Телеканал «1+1» покаже новий турецький серіал із Бураком Озчивітом

Феріде і Кямран (Корольок – пташка співоча, 2013)

Головних героїв Феріде та Кямрана з серіалу «Корольок – пташка співоча» фанати одружили ще на початку серіалу, тому акторам Бураку Озчивіту та Фахріє ЕвдженДружина Бурака Озчівіта виклала перші фото з медового місяця, які виконали ролі закоханих, довелося не просто. Попри тривалі стосунки Бурака Озчивіта з Джейлан Чапа (пара зустрічалася більше двох років), шанувальники весь час мріяли, що вони розійшлися, а Бурак був разом зі своєю колегою-красунею Фахріє.

Невдовзі так воно й сталося – Бурак Озчивіт зробив пропозицію Фахріє Евджен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі з’явилися перші світлини з неймовірного весілля Бурака Озчивіта

 

Зірка серіалу «Моя кохана Діла» Хатідже Шенділь опинилася у любовному трикутникуКахраман і Еліф (Кохання проти долі, 2014)

Вона – звичайнісінька дівчина. Він – одружений чоловік із багатої та впливової родини. Вони живуть у різних світах, але їм знадобилася всього одна випадкова зустріч, щоб полюбити одне одного назавжди. На шляху до спільного щастя в Кахрамана й Еліф виникає чимало перешкод, а в любовному трикутнику постійно плетуться інтриги. 

Актори, які зграли головні ролі, Озджан Деніз і Хатідже Шенділь є добрими товаришами, але не більше. 

 

Мер'єм Узерлі розповіла, як переживає розрив з коханимХюррем і султан Сулейман (Величне століття. Роксолана, 2011)

На зйомках «Величного століття» дружина Халіта Ергенча – актриса Бергюзар Корель (у серіалі зіграла лише епізодичну роль), не витримала любовної сцени між султаном і Гюррем (зіграла Мер'єм Узерлі, яка нещодавно знялася в спокусливій фотосесії) та втекла зі знімального майданчика у сльозах. Роману між Халітом і Мер'єм ніколи не було.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мер'єм Узерлі постала в новому іміджі та заспівала у «Світському житті»

Після закінчення роботи над серіалом рудоволоса красуня німецько-турецького походження Мер'єм Узерлі поїхала додому у Берлін. Халіт Ергенч у червні 2014 вирішив взяти тривалу перерву і більше часу приділяє сім'ї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найвродливіші актриси турецьких серіалів (фото)

Сила та Боран (Сила. Повернення додому, 2006)

Народжену у бідній сім'ї на південному сході Туреччини Силу (зіграла актриса Джансу Дере) ще дитиною віддали на виховання до заможної стамбульської родини. Дівчинка повинна вийти заміж за Борана (зіграв актор Мехмет Акіф Алакурт) – сина багатого сімейства, проте вона не дає згоди. Батьки підуть на радикальні вчинки, щоб досягти свого.

Подейкують, що Мехмета Акіфа Алакура та Джансу поєднували почуття не лише на екрані, а й у реальному житті. Проте дуже швидко актори розійшлися.

Асі та Демір (Асі, 2007)

Щоб допомогти батьку, героїня Туби Буюкюстюн розпочинає безперервну боротьбу за справедливість. За деякий час вона закохується (щоправда, тільки на екрані) у красивого молодого чоловіка Деміра, якого зіграв Мурат Йилдирим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найпривабливіші актори турецьких серіалів (фото)

Шахерезада й Онур (Тисяча і одна ніч, 2008)

Халіт Ергенч і Бергазюр Корель настільки добре перевтілилися в Шахерезаду та Онура, що роман їхніх героїв втілився у житті. Акторам не завадило навіть те, що виконавець головної ролі був на той момент одружений. Після зйомок у «1001 ночі» Халіт і Бергазюр одружилися. Незабаром у них народився син Алі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як несподівано склалася доля «султана» Халіта Ергенча із «Величного століття»

Айшегюль та Четин (Маленькі таємниці, 2010)

Улюбленою парою турецької молоді актори Мерве Болугур та Бурак Озчівіт стали ще у серіалі «Маленькі таємниці», але зустрічатися зірки почали пізніше – після епізодичних ролей у серіалі «Величне століття».

Мерве Болугур зізнається, що зараз вони бачаться тільки на світських заходах, тому їхні стосунки не можна назвати теплими.

Феріха та Емір (Сила кохання Феріхи, 2011)

Головна героїня історії Феріха Йилмаз (акторка Хазал Кая) виросла в бідній сім'ї. Батьки дівчини – прислуги в багатому домі. Феріха змалку спостерігає, як живуть заможні господарі будинку та мріє також жити в достатку.

З надією на краще життя Феріха вступає до престижного Стамбульського університету, де навчається «золота молодь». Дівчина привертає увагу Еміра (його зіграв актор Чагатай Улусой) своєю безкорисливою простотою. Актори підтримують дружні стосунки.

Фатмагюль і Керім (У чому вина Фатмагюль, 2011)

Берен Саат зізнається, що робота з колегами по 20 годин на добу п'ять або шість днів на тиждень разом на майданчику, звісно, сприяє романтичним стосункам. Романи з акторами – це припустимо і можливо, але не в її випадку. У Берен Саат ніколи не було стосунків із колегою-красенем Енгіном Акюреком. Хоча преса писала протилежне.

Нагадаємо, що зірка серіалу «Моя кохана Діла» Хатідже Шенділь опинилася у любовному трикутнику.