Где искать новогоднее вдохновение: Топ-6 удивительных роликов

Новый год ролики
Фотографія: Скріншот з відео на YouTube

Редакция сайта 1plus1 специально для своих читателей подготовила подборку впечатляющих промо-роликов, посвященных новогодним праздникам.

Поделиться:

 

Тренери проекту «Голос країни 7» знялися в казковому новорічному ролику «1+1»У повітрі вже витає ледь вловимий запах новорічної хвої, хазяйки метушаться у пошуках незвичайних рецептів олів'є, діти перебувають у радісному очікуванні Миколайчика, і з кожного закапелку лине магія новорічних див. Телеканал «1+1», проникнувшись духом Різдва, разом із тренерами  «Голосу країни» представив новорічний промо-ролик. Пропонуємо вашій увазі підбірку наймиліших та найчуттєвіших роликів, що змінять настрій навіть найзапеклішого скептика. Щоб не бути Скруджем із повісті Діккенса чи злим Грінчем, що краде Різдво у дітей, скоріше ловіть натхнення та насолоджуйтеся разом з нами.

1. Скоро на телеканалі «1+1» стартує дивовижний сезон талант-шоу «Голос країни». Тренери нового сезону у своєму щільному графіку знаходять місце і для новорічного дива. Вони не знають, що їх об'єднує спільна мрія. Кожен з них попросив Миколая про той самий «голос», що сколихне усю країну і зачіпатиме найглибші куточки душі. Гасло промо-ролику: «Повір у мрію! Ти не один!».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренер «Голос країни 7» Сергій Бабкін планує взяти участь у нацвідборі на «Євробачення».

Лідія Таран допомогла здійснити мрію хлопчика-геймера2. Компанія «1+1 media» запустила соціальний промо-ролик на підтримку хворих дітей. У ньому беруть участь Лідія Таран, Руслан Сенічкін, Марічка Падалко та Алла Мазур. Ведучі телеканалу «1+1» долучаються до благодійності в рамках проекту «Здійсни мрію». У День святого Миколая відбуватиметься збір коштів на обладнання для дитячої лікарні «ОХМАТДИТ». Зробити свій вклад може кожен українець, просто переглянувши рекламу 19 грудня о 20-10. 

3.Британський аеропорт Хітроу, що є четвертим у світі за кількістю перевезень, створив ролик, який не може не викликати сльози. Він наголошує на необхідності проведення новорічних свят разом зі своєю сім'єю, закликає відкласти найтерміновіші справи задля проведення часу із найближчими та найріднішими людьми. Гасло промо-кампаній: «Приїдьте додому – це найкращий подарунок з усіх».

Чим замінити ялинку на Новий рік4. Промо-ролики одного з найбільших універмагів Британії вже вкотре збирають мільйони перегладів. У минулому році відео про горе-кота, що ледь не спалив дім своїх госоподарів, зірвало Інтернет-простір. 

2016 рік компанія вирішила завершити мультиплікаційним мюзиклом, що показує типове життя простого трудяги, який прагне провести найчарівніший час у році з родиною. Проте йому стають на заваді буденні і непотрібні справи, коли обставини стають сильніші за нас. Герой не здається і придумує, як завершити всі справи і провести разом із сім'єю чудові різдвяні канікули.

Компанія користується популярністю своїх промо-роликів, і в магазинах уже продається імбирне печиво у формі головного героя мюзиклу. Усі виручені кошти йдуть на благодійність, аби й знедолені люди змогли відчути магію свята. Гасло кампанії: «Різдво – для того, щоб ділитися».

Ольга Фреймут розповіла, що подарує дітям на Новий рік5. Британський онлайн-магазин зняв промо-мультик, який нагадує, що на Різдво кожен повинен отримати своє різдвяне чудо. Дівчина кожному незнайомому подорожньому робить невеличкий подарунок. І з кожним дарунком, її серце стає все більшим. Гасло кампанії: «Віддаючи, ти отримуєш більше».

Подарунок до Дня святого Миколая: Як обрати якісний шоколад для дітей6. Відома мережа магазинів одягу Marks & Spencer створила чуттєвий ролик із подвійною сюжетною лінією. Перша показує сімейне життя Санта Клауса. Вкотре підкреслюється, що за кожним великим чоловіком стоїть мудра жінка. Місіс Клаус не байдикує, коли її чоловік розвозить подарунки по всьому світу. У неї є своя окрема пошта, про яку містер Клаус не здогадується. Коли чоловік вирушає на роботу, вона, ніби таємний агент, сідає у вертоліт і здійснює найпотаємніші дитячі мрії.

Так сталося і цього Різдва. Маленький хлопчик, що провинився перед своєю сестрою, дуже просив принести їй бажаний подарунок, адже він її любить і хоче, щоб вона це знала.

Ми впевнені, що додивившись останній ролик ви так само, як і ми, захотіли прибрати новорічну ялинку і купувати рідним подарунки! Нехай ці свята принесуть вам лише приємні спогади та дива. А ми обіцяємо допомогати Миколайчику у цьому!

Нагадаємо, нещодавно Ангеліна Комарова розповідала, як зробити новорічну зачіску у стилі Грейс Келлі та Ольги Фреймут.