Що одягнути на корпоратив 2017: Модні образи від Андре Тана

Український дизайнер розповів, що одягнути на новорічний корпоратив, щоб не виглядати буденно.

Поделиться:

Що подарувати на Новий рік: 10 універсальних ідей, які підійдуть кожномуНапередодні Нового року розпочинається період корпоративів. Такі заходи вимагають відповідного дрес-коду залежно від місця проведення свята. Адже вечірня сукня в офісі виглядатиме недоречною, тоді як в ресторані у такому вбранні ви будете на висоті.

У програму «Сніданок. Вихідний» завітав український дизайнер Андре ТанАндре Тан. Стиліст програми «Поверніть мені красу» розповів, як не варто одягатися на новорічний корпоратив, аби не виглядати зухвало, а також виділив 3 ідеальні образи для вечірки. 

ЩО НЕ ВАРТО ОДЯГАТИ НА НОВОРІЧНИЙ КОРПОРАТИВ

Щоб не виглядати зухвало, експерт «Поверніть мені красу» визначив головні табу для новорічного корпоративу:

– занадто глибоке декольте (ідеальне декольте – 2 см до області грудей);

– оголена спина (вбрання з відкритою спиною більше підходить для світських заходів та вечірок);

– міні-сукня та зухвалі колготи;

– прозора сукня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 речей, які повинні бути у кожної дівчини

Що одягнути на роботу: Поради стилістаМодний експерт програми «Поверніть мені красу» та «Сніданок. Вихідний» підготував 3 ідеальні образи для новорічного корпоративу.

Станьте іконою стиля для своїх колег за допомогою лаконічних суконь витонченого крою. Залиште вичурні фасони, пайєтки, міні-довжину та глибокі вирізи для друзів та коханого. Елегантні однотонні сукні з цікавими елементами – саме те, що потрібно.

Велике значення для таких моделей має тканина, саме вона стає ключовою характеристикою вашого ідеального образу серед колег. Обирайте натуральну тонку вовну, жаккард чи шовк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що подарувати жінці на Новий рік

Зверніть увагу на такі актуальні деталі як асиметричний крій, волани в іспанському стилі та моделі на запах. Краще якщо модель буде однотонного насиченого кольору, а якщо не знаєте який саме ваш, обирайте класику. Маленька чорна сукня – перевірений десятиріччями варіант.

ЩО ОДЯГНУТИ НА КОРПОРАТИВ В ОФІСІ

Для робочого корпоративу в офісі ідеально підійде біла сорочка. Родзикою можуть бути аксесуари чи мереживо. Найкраще доповнити образ довгою спідницею.

ЩО ОДЯГНУТИ НА КОРПОРАТИВ В РЕСТОРАНІ

Для новорічного корпоративу в ресторані чудово підійде розкішна довга сукня. Сміливо обирайте сукню оверсайз – такий фасон приховає дрібні недоліки фігури.

Образ підкреслить масивна каблучка та срібний клатч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно обирати прикраси

ЩО ОДЯГНУТИ НА КОРПОРАТИВ У ЗАМІСЬКОМУ БУДИНКУ

Для такого формату новорічного корпоративу можна обрати однотонний шовковий комбінезон у поєднанні зі зручним взуттям. Доречними будуть стримані аксесуари.

Готуйтеся до Нового року разом з 1+1. У нашому святковому спецпроекті ми ділимося незвичайними рецептами до новорічного столу, секретами виготовлення новорічного декору та разом з експертами розповідаємо, як наважитися на зміни у Новому 2017 році