Де і як відпочивають актори "Величного століття. Роксолана"

Величне століття. Роксолана
Де і як відпочивають актори "Величного століття. Роксолана"

Зірки популярного турецького серіалу "Величне століття" після виснажливих зйомок нарешті вирушили на відпочинок.

Поделиться:

Зірки популярного турецького серіалу "Величне століття. Роксолана" після виснажливих зйомок нарешті вирушили на відпочинок. 

Після непростого року знаменитості мріють відновити сили.

Цікаво, що всі актори улюбленого серіалу мільйонів надали перевагу курортам рідної країни, пише kp.ru.

 

Пелін Карахан, яка виконала роль Міхрімах Султан, поїхала у відпустку у новому статусі. У червні цього року акторка вийшла заміж за турецького бізнесмена Бедрі Гюнтая. Для медового місяця пара обрала півострів Чешме, що славиться чудовими SPA-готелями.

На цей же курорт вирушив і Халіт Ергенч (Султан Сулейман).

Вільний час актор проводить з дружиною Бергюзаль Корель і сином Алі. Вдень виконавець головної чоловічої ролі відпочиває на пляжі, а ввечері відшліфовує "па" на дискотеках. А ви хіба не знали, що Халіт – професійний танцівник?

Мер'єм Узерлі, вона ж Гюррем, через вагітність не знімалася в четвертому сезоні, однак зовсім скоро планує повернутися на майданчик. Перед тим, як зануритися у знімальний процес, Узерлі насолоджується компанією найрідніших людей. На своїй сторінці в соцмережі Мер'єм часто публікує знімки з сестрою.

Нур Феттахоглу, яка зіграла Махідевран, минулого року вийшла заміж, однак через щільний графік знімання не встигла з'їздити у весільну подорож. Тож зараз Нур і її обранець актор Левенту Везіроглу надолужують втрачене. Зіркова пара засмагає на узбережжі Егейського моря.

Дивіться серіал "Величне століття"з понеділка по п'ятницю на "1+1".

Новости по теме