Топ-5 найпристрасніших пар серіалу Величне століття. Роксолана

Величне століття. Роксолана
Топ-5 найпристрасніших пар серіалу Величне століття. Роксолана

Поціновувачам популярної турецької історії до вподоби стежити за виявими лютої ненависті героїв і, звісно ж, за сценами палкого кохання.

Поделиться:

День святого Валентина – чудова нагода поговорити про любов і в житті, і на екрані. Так, до свята усіх закоханих пропонуємо згадати передбачувані та неочікувані союзи героїв улюбленого серіалу Величне століття. Роксолана.

Пристрасті, які вирують у турецькій телеісторії не відпускають від екранів телевізорів глядачів із усього світу. Поціновувачам цієї гостросюжетної драми до вподоби стежити за виявими лютої ненависті героїв і, звісно ж, за сценами палкого кохання. Видання vokrug.tv сформувало рейтинг найбільш гарячих поцілунків героїв телевізійної стрічки.

Султан і Гюррем.

Стільки, скільки цілуються Гюррем і Султан, у серіалі не цілується більше ніхто. Пристрасть між цими героями зростала на глядацьких очах – від несміливих і ніжних дотиків до справжнісінького божевілля одне від одного.

Рустем і Міхрімах.

У 120-й серії відбулося примирення Рустема і Міхрімах. І це тоді, коли Сулейман був прикутим до ліжка, а його сини розпочали жорстоку боротьбу за владу. На тлі спільних інтересів між Рустемом і Міхрімах спалахнула небувала пристрасть. Її виявом став неочікуваний поцілунок, який збентежив багатьох.

Сюмбюль і Джевхер.

У 109-му епізоді прихильники серіалу стали свідками любовної сцени між Сюмбюлем-агою, головним євнухом гарему Султана, і Джевхер-хатун. Побачене не на жарт спантеличело глядачів. Але виявляється, що у житті можливо все! Професор Нурхан Атасой, який вивчав життя гарему часів Османської імперії, розповідає: "Часто траплялося, коли після неправильно здійсненої кастрації статеві функції чоловіка продовжували працювати. Окрім того, бували випадки, коли статеві органи цілком відновлювалися. Із джерел, що дійшли до наших днів, відомо, що наложниці для задоволення своїх сексуальних потреб нерідко використовували євнухів. Жінки, яким бракувало чоловічої уваги і які не мали можливості здійснити повноцінний статевий акт, задовольнялися тактильним контактом: поцілунком, обіймами, дотиками".

Ібрагім і Хатідже.

Ібрагім і Хатідже – одна з найкрасивіших пар у серіалі. Він називає її "моя повелителька", а вона відповідає йому покірною любов'ю.

Фірузе і Султан.

Султан був у полоні краси молодої наложниці Фірузе, однак ревнива Гюррем не стерпіла такої конкуренції. За тиждень після смерті своєї пасії Султан Сулейман запросив рудоволосу володарку до покоїв, промовляючи такі слова: "О, серце моє, моя єдина любове, усі ці місяці я не забував про тебе". Але ж цілував Фірузе. І так пристрасно!

Дивіться серіал "Величне століття. Роксолана" з понеділка по п'ятницю о 17:10 на "1+1". 

Новости по теме