"1+1" готує до запуску новий український фільм власного виробництва

"1+1" готує до запуску новий український фільм власного виробництва

Канал "1+1" продовжує розвивати власне кіновиробництво. Днями "1+1 продакшн" закінчив зйомки 4-серійної мелодрами "Все одно ти будеш мій".

Поделиться:

Канал "1+1" продовжує розвивати власне кіновиробництво. Днями "1+1 продакшн" закінчив зйомки 4-серійної мелодрами "Все одно ти будеш мій". Це український продукт за участю українських акторів Станіслава Боклана, Валерії Ходос, Олени Стефанської, Олександра Попова та інших. У режисерське крісло сів відомий український режисер Олександр Тименко. Сценарій картини створила письменник і сценарист Ярослава Сегал на замовлення програмної служби "1+1".

"Зараз для "1+1" як ніколи актуальний запуск українського продукту власного виробництва. Чотирисерійки на нашому телеринку - один з основних елементів програмування. Тому каналу важливо виробляти такий продукт самому. Для нашого продакшну це перша чотирисерійка, і ми раді, що вони впоралися на відмінно. Ми дуже задоволені і процесом, і тим матеріалом, який маємо на сьогодні", - каже Олена Васільєва, головний продюсер серіалів і фільмів "1+1".

 "Все одно ти будеш мій" - це сучасна інтерпретація класичного сюжету, в центрі якого любовний трикутник "він, вона і багатий чоловік". Любовний роман, який починається як жарт, перетворюється на історію завдовжки як життя і розв'яжеться дуже несподівано...

Прем'єра стрічки в ефірі "1+1" запланована на 2015 рік.