1+1 одружить київського бізнесмена з незнайомою дівчиною

1+1 одружить київського бізнесмена з незнайомою дівчиною

У сенсаційному проекті "Сім'я" двоє людей спочатку одружаться, а потім познайомляться і закохаються.

Поделиться:

Сьогодні на 1+1 дивіться проект "Сім'я", у якому двоє людей спочатку одружаться, а потім познайомляться і закохаються. Шоу про те, як двоє незнайомців зіграли весілля наосліп, вас вразить!

Експерементальний проект "Сім'я" дивіться у вівторок 9 липня на 1+1. Початок - о 22:30.

Героями "Сім'ї" стали директор київської будівельної компанії Вадим та мама-одиначка Юлія, перекладач іноземних мов з Бахчисарая. Саме вони поставили підпис у Свідоцтві про шлюб, навіть не бачивши одне одного. І саме Вадима та Юлію експерти проекту визнали ідеальною парою.

Молодята мають тиждень, аби зрозуміти, чи можуть вони насправді стати родиною. Юлія і Вадим оселяться у будинку, познайомляться з родичами та друзями один одного, а також у побутових ситуаціях покажуть свій справжній характер.

* Експерти проекту - ресторатор Маргарита Січкар, досвідчений психолог Тіна Берадзе та професійний астролог Віктор Базилей. Вони з величезної кількості анкет обрали героїв "Сім'ї" і спостерігають за ними протягом проекту.

* Вадим та Юлія оселяться у великому будинку. На життя вони отримають обмежену кількість грошей - рівно стільки, скільки становить їх тижневий бюджет у реальному житті.

* Кожен з героїв має можливість у будь-який момент припинити експеримент.

* "Сім'я" - переможець "Пітчингу ідей", який проводив канал 1+1.