1+1 підтримав ініціативу ООН "Мій Світ"

1+1 підтримав ініціативу ООН  "Мій Світ"

Ведучі телеканалу 1+1 підтримали глобальну ініціативу ООН з визначення пріоритетів світового розвитку та проголосували за проблему, яку вважають найактуальнішою для України.

Поделиться:

Ведучі телеканалу 1+1 підтримали глобальну ініціативу ООН з визначення пріоритетів світового розвитку та проголосували за проблему, яку вважають найактуальнішою для України.

Руслан Сенічкін в ефірі "Сніданку з 1+1" проголосував за зміни та закликав глядачів голосувати за краще життя в Україні.

"Ідея дуже проста й цікава, - зазначив Руслан. - Заходите на сайт та голосуєте за зміни, яких, на вашу думку, потребує Україна. Адже голос кожного допоможе змінити наше з вами майбутнє, принаймні я на це сподіваюсь."

Ведучі Телевізійної Служби Новин на 1+1 Лідія Таран та Марічка Падалко теж долучилися до акції "Мій Світ". Марічка Падалко основним пріоритетом для України визначила підвищення рівня охорони здоров'я.

"Без здорової нації, якщо ми не зможемо турбуватися про охорону здоров'я наших дітей, не може бути майбутнього", - зазначила ведуча ТСН та мати трьох дітей Марічка Падалко.

Лідія Таран переконана, що головне – повірити у власні сили, тому такі акції, коли люди долучаються до розв'язання глобальних проблем, дуже важливі.

"Я підтримую будь-які ініціативи, якщо вони зможуть зробити життя людей більш комфортним та обнадійливим і взагалі підвищити добробут в Україні", - зазначила Ліда Таран. Серед інших пріоритетів телеведуча проголосувала за доступну та якісну освіту, захист від злочинності й насильства, чесну та ефективну владу й політичні свободи.

Телеканал 1+1 запрошує своїх глядачів узяти участь у глобальному опитуванні від Організації Об'єднаних Націй під назвою "Мій світ" на інтернет-сайті http://myworld2015.org/ та розказати про світ, у якому вони хочуть жити. Зараз за кількістю наданих голосів Україна серед усіх країн-учасниць посідає третє місце.

Руслан Сенічкін проголосував за зміни в Україні на сайті ООН 

Глобальне опитування ООН з визначення пріоритетів світового розвитку

http://www.myworld2015.org/?lang=ru

1+1 Медіа перша соціально-відповідальна медіа група, що затвердила комплексну Стратегію корпоративної соціальної відповідальності на рівні загального плану розвитку групи. До складу Стратегії входять п'ять основних напрямів: охорона навколишнього середовища, пропаганда здорового способу життя, сприяння вирішенню гострих соціальних проблем (КСВ каналів), відповідальність перед співробітниками та повага до авторських прав.