"1+1" почав зйомки нового проекту "Поверніть мені красу"

"1+1" почав зйомки нового проекту "Поверніть мені красу"

Канал працює над новим проектом про неймовірні перевтіленнях жінок 

Поделиться:

Канал "1+1" почав роботу над новим проектом про неймовірні перевтіленнях жінок "Поверніть мені красу". Героїні шоу - люди, яким зовнішні вади буквально зламали життя, які перебувають на межі й гостро потребують допомоги. Участь у проекті для них – останній шанс знову стати щасливими і змінити не просто зовнішність, а своє життя.

"Кожен епізод проекту - це історія неймовірного перевтілення, диво, яке відбуватиметься на очах телеглядачів. Кожна героїня в цьому шоу народжується заново. Доля підготувала їм стільки трагедій, страждань, болю і сліз, що вони розучилися вірити в чудеса. Найскладніші випадки, найбезнадійніші діагнози. І тільки в нашій програмі їм спробують допомогти. Тільки тут героїні отримають останній шанс почати нове життя і стати щасливими", - кажуть продюсери "Sister's production".

Трансформації героїнь, як зовнішні, так і внутрішні, відбуватимуться при допомозі "Команди порятунку", кожен член якої - найкращий фахівець у своїй сфері. Доктор Ростислав Валіхновський - заслужений лікар України, член Всеукраїнської асоціації пластичних, реконструктивних і естетичних хірургів. Доктор Дмитро Слоссер - пластичний хірург, який давно працює на міжнародному ринку і має величезний досвід в реконструктивній хірургії. У психолога Олени Любченко – 15-річний психотерапевтичний досвід в українських реаліях.  

"Команда порятунку" не випадково називається саме так. Не "Команда краси", не "Команда підтримки", а саме "Команда порятунку". Тому що тільки цим фахівцям і тільки в такому складі під силу зробити неможливе - врятувати наших героїнь. Врятувати не тільки їхню красу, врятувати їхню сім'ю, стосунки з близькими. "Команда порятунку" дає нашим героїням останній шанс повернутися до життя", - розповідають продюсери "Sister's production".

Виробництво проекту веде команда "Sister's Production".

В ефір "1+1" проект вийде у новому осінньому сезоні 2014 року.