1+1 починає показ найзухваліших і найактуальніших фільмів сучасності!

1+1 починає показ  найзухваліших і найактуальніших фільмів сучасності!

Сьогодні на каналі 1+1 прем'єрою культового арт-трилера Дарена Аронофскі "Чорний лебідь" стартує спеціальний проект "Підпільна імперія" з Андрієм Алфьоровим!

Поделиться:

Сьогодні на каналі 1+1 прем'єрою культового арт-трилера Дарена Аронофскі "Чорний лебідь" стартує спеціальний проект "Підпільна імперія" з Андрієм Алфьоровим! Розрахований одночасно на широку і на глибоку аудиторію, цей проект охоплює найактуальніше, модне і зухвале кіно сучасності. Кіно, за яким у майбутньому оцінюватимуть цю сучасність.

Назва "Підпільна імперія" відповідає суті проекту, який передбачає показ "іншого", високохудожнього, але розрахованого на обмежений прокат кіно. Менше з тим, це кіно знято "першими" режисерами сучасності й розіграно зірками класу (Бред Пітт, Анджеліна Джолі, Джордж Клуні, Джоні Депп, Майкл Фассбендер, Наталі Портман, Венсан Кассель, Майкл Гендольфіні, Едвард Нортон, Роберт Де Ніро, Джессіка Честейн). Всі вони мають харизму ділків тіньового бізнесу епохи сухого закону і так само змушені найчастіше перебувати в глибокому підпіллі кінопрокату, попри свій королівський статус і нечувану популярність у глянцевій пресі.

"Підпільна імперія" - це головним чином суперпрем'єри найгучніших фільмів, обласканих світовими кінофестивалями та Американською кіноакадемією. "Римські пригоди" Вуді Аллена, "Шпигун, вийди геть" Томаса Альфредсона, "У краю крові й меду" Анджеліни Джолі, "Пограбування казино" Ендрю Домініка, "Сором" Стіва МакКвіна ... "Підпільна імперія" об'єднала все найкраще, що є в сучасному кіно, і готова ділитися цим з вами.

Але не тільки фільми чекають глядачів у "Підпільній імперії". До і після кожного показу ведучий проекту Андрій Алфьоров розповість про основні достоїнства картини, а також про те, чому фільм став таким значущим для сучасності і наробив стільки шуму на фестивальних просторах і в пресі.

Дивіться кінострічки проекту "Підпільна імперія" щопонеділка о 23:40 на каналі 1+1!