1+1 покаже, чи насправді вагітна Камалія

1+1 покаже, чи насправді вагітна Камалія

На 1+1 вийде продовження реаліті-шоу "Багаті теж плачуть. Рік потому" -  18 серпня, 21:45

Поделиться:

Вони повертаються! Золота четвірка героїнь безпрецедентного реаліті-шоу "Багаті теж плачуть" відкриє таємниці свого нового життя! У неділю, 18 серпня о 21:45 в ефірі каналу 1+1 вийде спецпроект "Багаті теж плачуть. Рік потому".

Як кума Юлії Тимошенко Наталя Ветвицька живе після скандального убивства коханого чоловіка? Чому дизайнер Ольга Громова досі не емігрувала до Америки, як планувала? Через що Юлія Вороніна називає минулий рік найневдалішим в житті її чоловіка-футболіста? І зрештою – чи дійсно вагітна дружина пакистанського мільярдера Камалія, адже преса підозрює її у демонстрації фальшивого живота?

Рік минув з того часу, як жінки з вищого світу відкрили мільйонам українців двері до своїх заміських палаців, познайомили зі своїми заможними чоловіками, та показали свої розкішні звички. Життя "на широку ногу" сколихнуло країну. Шоу стало справжнім скандалом сезону – інтернет майорив звинуваченнями та образами на адресу учасниць. "Бенкетом під час чуми" найчастіше називали стиль життя героїнь.

Як пережила швидку славу четвірка мазунок долі? Хто з жінок шкодує про свою відвертість під прицілом камер, а хто зробив висновки і змінився після стороннього погляду на себе? Яка з учасниць обвинувачує знімальну групу в паплюженні її іміджу, а хто віддячує долі за те, що шоу кардинально змінило життя?

Чи з'явилися нові кавалери у Наталі Ветвицької? Де придбала новий будинок за 2 мільйони євро Юлія Вороніна? І зрештою – як подруги відреагують на новину про вагітність Камалії, коли раптом побачать її з животом?

Дивіться спецпроект "багаті теж плачуть. Рік потому" на каналі 1+1 у неділю, 18 серпня, о 21:45.