1+1 покаже нові пригоди "Маші і Ведмедя"!

1+1 покаже нові пригоди "Маші і Ведмедя"!

Канал 1+1 покаже нові серії мультиплікаційного серіалу "Маша і Ведмідь". Глядачі побачать нові пригоди непосидючої Маші та її вірного друга Ведмедя.

Поделиться:

Канал 1+1 покаже нові серії мультиплікаційного серіалу "Маша і Ведмідь". Глядачі побачать нові пригоди непосидючої Маші та її вірного друга Ведмедя. Чому кухня Ведмедя перетворилася на фабрику з виробництва льодяників, чим закінчилася для лісових мешканців фотосесія "карколомного" фотографа Маші та багато інших веселих історій у нових серіях мультфільму "Маша і Ведмідь". Дивіться улюблений усіма мультфільм вже цієї суботи, 9 листопада, о 15:30 на каналі 1+1!

Нагадаємо, що мультфільм "Маша і Ведмідь" випущений 2009 року в Росії і розповідає про дружбу маленької, але тямущої дівчинки Маші і справжнього Ведмедя.

У колишнього циркового Ведмедя чудесний будиночок у лісі, налагоджений побут, свої бджоли і мед - цілком безтурботне існування. Але одного разу в гості до Ведмедика потрапляє Маша - не дитина, а суцільна пригода! Кожен її візит до Ведмедя загрожує тому божевіллям: то Машенька бджіл розсердить, то їй захочеться разом з Ведмедиком на рибалку сходити, то з петардами розважитися. Коротше, самий клопіт! Але без неї життя Ведмедеві тепер здається прісним...

Дивіться нові серії мультсеріалу "Маша і Ведмідь" на каналі 1+1 по суботах о 15:30!