1+1 покаже український серіал, який підірвав російський ефір

1+1 покаже український серіал, який підірвав російський ефір

З понеділка, 25 лютого, на каналі 1+1 стартує драматичний серіал "Завтра буде завтра".

Поделиться:

Канал 1+1 покаже український серіал, який став суперпопулярним у Росії. З понеділка, 25 лютого, о 20:10 на 1+1 стартує серіал "Завтра буде завтра"!

Серіал повідає непросту історію дівчини із дитбудинку Маші Петрової (Ірина Рахманова), в яку закохується син відомого олігарха Петро Панченко (Денис Роднянський). Закохується настільки сильно, що готовий одружитися з сиротою. Однак батьки, особливо батько-олігарх Валентин Панченко (Богдан Ступка), не просто не задоволені зухвалим вибором улюбленого сина, але й готові будь-якими засобами зруйнувати майбутнє весілля. Олігарх йде на крайні заходи і за допомогою своїх зв'язків засаджує ні в чому невинну дівчину до в'язниці за збут наркотиків. Але Маша готова поборотися за свою свободу і любов...

Виконавиця головної ролі Ірина Рахманова зізналася, що робота в цьому серіалі навчила її бути терплячою і сміливою. А ще подарувала нових друзів.

"Серіал подарував мені нових друзів - Катю Корнейчук і Дениса Ясіка, українських акторів. Пам'ятаю, що дуже хвилювалася за Дениса, який самостійно підняв вертоліт у повітря. Коли епізод зняли, я зітхнула з полегшенням. До цих пір я перебуваю під враженням від спілкування з метрами українського кіно - Богданом Ступкою і Адою Роговцевою ", - говорить Ірина.

Частина зйомок проходила у в'язниці. На щастя акторів, в'язниця, в якій знімали, була не справжня.

"А ось вагон для перевезення ув'язнених, в якому нас разом з масовкою везли у в'язницю, був самий що ні на є справжній. Такий смердючий, холодний, з гратами на вікнах ... Бр-р! А ще з нами їхав справжній конвой, який супроводжує ув'язнених, і конвоїри по дорозі нам розповідали різні страшні історії. Загалом, враження від зйомок залишилися сильні", - розповіла Ірина Рахманова.

Дивіться серіал "Завтра буде завтра" з понеділка по четвер о 20:10 на каналі 1+1.