1+1 покаже відразу 3 серії серії "Льодовикового періоду"!

1+1 покаже відразу 3 серії серії "Льодовикового періоду"!

5 січня глядачі 1+1 побачать відразу 3 частини чи не найвеселішого і найулюбленішого мультфільму, як дорослих, так і дітей "Льодовиковий період".

Поделиться:

5 січня глядачі 1+1 побачать відразу 3 частини чи не найвеселішого і найулюбленішого мультфільму, як дорослих, так і дітей "Льодовиковий період".

Захоплююча історія про чудних звірів, які живуть в доісторичну еру. Хто сьогодні не знає доброго тигра Дієго, веселуна лінивця Сіда, чудної білки Скрет, мамонтів Мальфреда та Еллі? Всі вони уже давно стали нашими улюбленими героями, які при першій же згадці, викликають усмішку на нашому обличчі.

"Льодовиковий період-1"

Перша серія мультфільму змусить вас повернутися на 20 тисяч років назад. Саме тоді на землю насувався великий льодовик, і всі її мешканці щоб врятуватися, вирушили в теплі краї. Але лінивець Сід і мамонт Мальфред, як завжди відстали від гурту. По дорозі ця парочка натрапила на людське дитинча, і вирішила врятувати його. На допомогу божевільній парочці прийшов і злий та хитрий тигр Дієго. Ця компашка навіть уявити собі не могла, скільки пригод на них чекає…

"Льодовиковий період-2. Глобальне"

В наступній серії, знайома нам компанія звірів тікає від глобального потепління і потопу, який суне прямісінько на їхню галявину. Друзі активно планують евакуацію місцевих жителів, і рятуються від великої води, а мамонт Мальфред зустрічає свою другу половинку Еллі, не менш чудну, ніж він сам.

"Льодовиковий період-3. Різдвяна пригода"

В третій серії уже злагоджене життя друзів перевертає з ніг на голову лінивець. Під кригою він знаходить 3 великі яйця, і як його мамонти не просять повернути яйця назад, Сід продовжує з цікавістю чекати хто ж з них вилупиться. Зовсім скоро з шкарлуп на світ вилазять 3 динозаври, які називають його "мамою". Своєю роллю матері-одиначки Сід тішиться не довго, адже за дитинчатами приходить їхня мама. Розлючена, вона з усіма патрохами забирає дітей і лінивця і несе в невідомому напрямку. Мамонти, тигр Дієго і білка Скрет не можуть лишити друга в біді, і вирушать на пошуки Сіда. По дорозі вони зустрічають маленького, але веселого звірка Бака, який і веде їх по слідах динозавра …

Усі пригоди божевільних звірят приправлені щедрою порцією гумору, їхні жарти і курйозні ситуації, в які друзі потрапляють щоразу, змусять вас та ваших дітей реготати до сліз. Тож не пропустіть відразу 3 серії мультфільму "Льодовиковий період" 5 січня з 13.55 на 1+1.