1+1 поєднує людей, розділених кордонами

1+1 поєднує людей, розділених кордонами

Втратили зв'язок із близькою людиною, яка проживає за тисячі кілометрів? Станьте учасником нового проекту каналу 1+1!

Поделиться:

Втратили зв'язок із близькою людиною, яка проживає за тисячі кілометрів? Станьте учасником нового проекту каналу 1+1!

Телеканал 1+1 оголошує кастинг нового реаліті-шоу, в якому люди, роз'єднані тисячами кілометрів та десятками років, зможуть зустрітися після довгої розлуки.

Новий проект – це історія про те, як близькі люди після довгих років розлуки зустрічаються знову. Героями стануть звичайні українці: донька, котра у пошуках заробітку опинилася далеко за кордоном, і старенька мама, котра вже й не сподівалася побачити свою кровинку, або хлопець, який познайомився з дівчиною, а потім утратив зв'язок і тепер не знає, де шукати кохану.

Родичі, друзі, кохані часто розлучаються за примхою долі. Але канал 1+1 розшукає всіх, у будь-якій країні, і дасть можливість знов обійняти одне одного.

Ведучий нового проекту, один з найпопулярніших шоуменів України, буде особисто супроводжувати героїв під час подорожі та зробить усе можливе, щоб довгоочікувана зустріч відбулася.

Якщо ви втратили зв'язок із близькою людиною і мрієте побачити її знову, якщо не знаєте, як зробити перший крок назустріч, беріть участь у новому проекті каналу 1+1.

Щоб узяти участь у кастингу, поділіться своєю історією з нами. Відправте її за адресою: casting_svit@1plus1.tv. 

Ми разом постукаємо у двері з надією, яка обов'язково здійсниться!

Канал 1+1 покаже, що кожна людина має право знов обійняти близьких. Саме тому в новому реаліті не існуватиме обмежень щодо відстаней, а спосіб влаштувати довгоочікувану зустріч буде знайдено будь-що!