1+1 презентував проект "Багаті теж плачуть" у гранд-готелі Fairmont

1+1 презентував проект "Багаті теж плачуть" у гранд-готелі Fairmont

3 вересня о 20:15 на каналі 1+1 стартує нове революційне реаліті-шоу, аналогів якому на українському телебаченні  досі не було – "Багаті теж плачуть". З цієї нагоди вчора, 16 серпня в залі "Атріум" гранд-готелю Fair

Поделиться:

3 вересня о 20:15 на каналі 1+1 стартує нове революційне реаліті-шоу, аналогів якому на українському телебаченні  досі не було – "Багаті теж плачуть". З цієї нагоди вчора, 16 серпня в залі "Атріум" гранд-готелю Fairmont пройшов прес-коктейль.

Гості презентації змогли першими побачити перші трейлери та фрагменти шоу, а також поспілкуватися з учасницями та виробниками проекту.

Головними героїнями реаліті-шоу "Багаті теж плачуть" стали:

- Камалія – співачка, акторка, дружина пакістанського мільйонера Моххамада Захура
- Ольга Громова – дизайнерка, дружина британського аристократа
- Наталія Ветвицька – домогосподарка, рантьє, кума Юлії Тимошенко, екс-дружина народного депутата Дмитра Ветвицького
- Юлія Вороніна – дружина відомого футболіста Андрія Вороніна

"Що найцікавіше ви можете проанонсувати глядачам у цьому шоу?" – запитав на сцені Наталю Ветвицьку ведучий вечора Руслан Сєнічкін. "Можу сказати точно, що в цьому шоу я плакала" – відповіла одна з головних героїнь, яка пережила справжню трагедію протягом знімального року цього реаліті.

"Камаліє, вам у шоу дорікнув Микола Басков, що у вашого песика зуби не золоті і манікюр поганий – як це так?" – вечелився Сєнічкін. "Мені шкода так знущатися зі своїх песиків" – відповіла Камалія.

Юлія Вороніна розповіла, що британська преса в рейтингу найсексуальніших дружин футболістів планети поставила її на 7 місце.а  Вікторію Бекхем на 14-те.

А Ольга Громова публічно запросила до свого дизайнерського англійського замку в Києві герцогиню Кембриджську Кейт з принцем Вільямом.

Як сказала креативний продюсер проекту "Багаті теж плачуть" та співзасновниця компанії Final Cut Media, яка стала виробником нового реаліті-шоу, Олеся Ногіна: "Гроші – це болюче питання для України. Адже в країні грошей ні на що немає, але багаті люди є. І нам вдалося знайти тих людей, які не бояться показати усій країні свій високий рівень життя".

Майже рік героїні шоу та їхні родини жили під прицілом телекамер. Знімальна група реаліті-шоу рушала  за ними скрізь: на побачення, в спальні, гардеробні кімнати, на світські заходи, зустрічі з близькими людьми, подорожi у рідні міста і улюблені місця відпочинку.
 
Разом з героїнями та їхніми родинами глядачі побувають на розкішних курортах Дубаю та Монте-Карло, зроблять шопінг в найдорожчих бутиках світу, здійснять польоти на приватному літаку та гелікоптері, покатаються на яхті та гондолі, дізнаються, скільки бензину треба для заправки Бентлі, як керувати домашнім шеф-кухарем та як примусити садівника вчасно нагріти басейн у дворі власного замку.

Чому радіють і про що плачуть яскраві представниці еліти в своїх VIP-зонах? Хто змушує їхні серця прискорено битися, і на які жертви вони здатні заради кохання?

Дивіться з 3 вересня на каналі 1+1 у новому шоу "Багаті теж плачуть" щопонеділка о 20:15. Реальне життя вражає більше!