"1+1" розриває трудові відносини з Жаном Новосельцевим

"1+1" розриває трудові відносини з Жаном Новосельцевим

Причина - співпраця ведучого програми "Гроші" з іншими медіа-компаніями

Поделиться:

Жан Новосельцев, ведучий програми журналістських розслідувань "Гроші" на "1+1", з 4 квітня перебуває у відпустці у зв'язку зі службовим розслідуванням.  Причиною цього стали підозри в співпраці Жана Новосельцева з іншими медіа-компаніями (Гром.TV, канал 112), обвинувачення МВС у зв'язках Новосельцева та його проекту Гром.TV з екс-міністром внутрішніх справ Захарченком та його повіреною особою Зубрицьким, що суперечить цінностям компанії 1+1 Медіа.

"Обирати громадянську позицію та комфортну редакцію для роботи - право кожного. Але ми ніколи не давали і не дамо використати "Гроші" як майданчик для піару особистих політичних поглядів та розкручування інтересів іншої редакції", - заявив головний редактор програми "Гроші" Максим Сухенко.

"Ми розчаровані та засмучені поведінкою Жана.  У ситуації неоголошеної війни, у якій зараз опинилася країна, нам прикро, що Новосельцев своїми заявами щодо "Грошей" сприяє силам, які розривають Україну на шматки. Колектив департаменту журналістських розслідувань запевняє, що дії екс-ведучого поза межами каналу ніяк не позначалися на якості та об'єктивності програми. "Гроші" неодноразово здобували премії як краща програма журналістських розслідувань України, що підтверджено думками медіа-експертів", - зазначив керівник Департаменту журналістських розслідувань "1+1" Максим Шиленко.

7 травня, після виходу з відпустки Жана Новосельцева, канал "1+1" розриває з ним трудові відносини та розпочинає кастинг нового ведучого програми "Гроші".