1+1 святкує 17 років!

1+1 святкує 17 років!

Своїми привітаннями та спогадами про те, яким канал запам'ятався у перші роки свого існування, діляться ведучі "1+1".

Поделиться:

Своїми привітаннями та спогадами про те, яким канал запам'ятався у перші роки свого існування, діляться ведучі "1+1".

- У той час я працював у театрі в Івано-Франківську та на радіо "Західний полюс", - згадує шоумен Юрій Горбунов. - Мене відрядили на телерадіоярмарок, на якому представляли новостворений канал. Тоді перший керівник каналу, Олександр Роднянський, заявив, що запускається телеканал "Студія 1+1", який переверне наше уявлення про телебачення. Вперше в Україні з'явиться канал з європейським обличчям, який внесе новий подих у вітчизняне телебачення. Що і сталося! У День народження "1+1" хочу побажати каналу бути успішним і мати своє неповторне обличчя, щоб глядачі відгадували його із закритими очима.

Ведуча ТСН. Тиждень Алла Мазур ділиться, що у момент появи "плюсів" вела новини на державному каналі УТ-1. За її словами "Студія 1+1" просто увірвалася в український телепростір. "Це були яскраві об'ємні одинички, які одразу привернули до себе увагу – додає ведуча. - Згадайте показ фільмів та серіалів українською мовою, які потім всі навкруги цитували напам'ять. Чого тільки варта одна "Династія"? Але у той момент мене не полишала думка: як шкода, що на "1+1" немає новин. І незабаром мені подзвонив Олександр Ткаченко і запропонував вести новостворений ТСН. Мрії дійсно збуваються! Бажаю "1+1" бути еталоном телевиробництва. Щоб глядачі з нетерпінням чекали виходу програм. Знаєте, нашу редакцію закидають листами із закликами "поверніть у ефір "Династію", "Санта Барбару" або інші культові серіали". Хочеться, щоб так само любили і наш продукт"

Марічка Падалко, яка нещодавно відзначила 10 років роботи на каналі, у 1995 році поверталася до України із навчання у США. "У памяті чітко закарбувалася думка, що працювати на такому каналі - мрія кожного телевізійника. Адже "1+1" - це найбільш впізнаваний бренд, зі своїми незрівнянним, інтелігентним та особливим обличчям. Зичу каналу успіху, залишатися взірцем українського телебачення та не забувати про свої витоки"

"Мої перші спогади про "Студію 1+1" пов'язані з випусками ТСН, – пригадує ведучий "Сніданку з 1+1" Руслан Сенічкін. - Пригадую, що глядачі починали дивитися новини, які по-іншому показували світ та події у ньому. У 1995 році я був на перших курсах Дніпропетровського коледжу автоматики й телемеханіки і навіть не уявляв, що згодом попаду у сферу медіа, тим більше займу місце ведучого ранкової інформаційної програми. Рідному каналу бажаю зберігати нерозривний зв'язок із глядачем згідно з нашою формулою "1+1", тобто "телебачення + глядач". Не втрачати ваги і впливу на події в Україні. Показувати життя людей в усіх його проявах".

Нагадаємо, відліком існування "1+1" вважається вересень 1995 року, коли ТРК "Студія 1+1" вперше вийшла в український телеефір.